16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Η αναφορά / δημοσίευμα της WSJ για την “αδιαφορία” του Jony Ive έκανε τον Tim Cook έξω φρενών

    H The Wall Street Journal χθες κοινοποίησε ένα άρθρο που παρουσιάζει την εξέλιξη του ρόλου του Jony Ive μέσα στην Apple και πιο συγκεκριμένα από το λανσάρισμα του Apple Watch και ύστερα. Εκεί όπως μπορείτε να διαβάσετε και σε προηγούμενο ποστ μας ο Ive παρουσιάζεται κουρασμένος και πως σιγά σιγά ξεκίνησε να απομακρύνεται από την εταιρεία σε σημείο που δεν δήλωνε παρών σε σημαντικές συναντήσεις ή όταν το έκανε ήταν αδιάφορος.

    Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση ο Tim Cook έδωσε απάντηση σε αυτό το δημοσίευμα χαρακτηρίζοντας το ως απόλυτα παράλογο και πως δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την πραγματικότητα.

    “Η ιστορία αυτή είναι παράλογη. Αυτά που αναφέρονται και σίγουρα τα συμπεράσματα αυτού του άρθρου δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα. Στην βάση του αυτό το άρθρο δείχνει πως δεν αντιλαμβάνεται το πως δουλεύει η σχεδιαστική ομάδα της Apple. Παραποιεί σχέσεις, αποφάσεις και συμβάντα σε σημείο που κάποιος δεν αναγνωρίζει καν την εταιρεία που θεωρητικά περιγράφει.”

    Εν συνεχεία ο Cook ανέφερε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην σχεδιαστική ομάδα της Apple κάνοντας μάλιστα και tease για επερχόμενα φανταστικά σύμφωνα με τον ίδιο προϊόντα.

    “Η σχεδιαστική ομάδα είναι απίστευτα ταλαντούχα. Όπως έχει πει και ο ίδιος ο Jony είναι πιο δυνατοί από ποτέ και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη πως θα τα καταφέρουν υπέροχα κάτω από την ηγεσία και καθοδήγηση των Jeff, Evans και Alan. Γνωρίζουμε την αλήθεια και γνωρίζουμε τα μοναδικά πράγματα που μπορούν να παρουσιάσουν. Τα projects στα οποία ήδη δουλεύουν θα σας πάρουν το μυαλό!!!”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles