22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Εσωτερικό έγγραφο της Apple από το Leaker “Unknownz21” επιβεβαιώνει ότι το Wi-Fi 6E θα περιοριστεί στα μοντέλα iPhone 15 Pro

    Πολλές φήμες έχουν προτείνει ότι τα μοντέλα iPhone 15 επόμενης γενιάς θα υιοθετήσουν το πρότυπο Wi-Fi 6E που η Apple έχει ήδη εισαγάγει στα iPad Pro και MacBook Pro και τώρα φαίνεται ότι ένα έγγραφο που διέρρευσε επιβεβαιώνει τα σχέδια της Apple.

    Προέρχεται από τον ερευνητή και leaker της Apple Unknownz21 (@URedditor), το έγγραφο περιλαμβάνει διαγράμματα της αρχιτεκτονικής κεραίας του iPhone 15. Το D8x αναφέρεται στα μοντέλα iPhone 15 Pro και οι πληροφορίες δείχνουν ότι η ταχύτερη προδιαγραφή Wi-Fi 6E θα περιοριστεί στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

    Τα τυπικά μοντέλα iPhone 15, με την ένδειξη D3y, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν Wi-Fi 6 αντί για Wi-Fi 6E. Για περαιτέρω αναφορά, το D7x αναφέρεται στα iPhone 14 Pro και Pro Max και το D2y αναφέρεται στα iPhone 14 και 14 Plus, με το έγγραφο να περιγράφει τις αλλαγές σχεδιασμού της κεραίας μεταξύ του iPhone 14 Pro και του iPhone 15 Pro.

    Προς το παρόν, το Wi-Fi 6E έχει ήδη προστεθεί σε ορισμένα από τα προϊόντα της Apple, αλλά περιορίζεται στα πιο πρόσφατα μοντέλα iPad Pro, Mac mini και MacBook Pro. Η Apple δεν είχε προηγουμένως περιορίσει τα νέα πρότυπα Wi-Fi σε ένα Pro iPhone, αλλά τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα έχουν αρκετές δυνατότητες που δεν είναι διαθέσιμες στο iPhone 15 και ο περιορισμός τους είναι λογικός από την άποψη του κόστους και της διαθεσιμότητας.

    Σε σύγκριση με το Wi-Fi 6, το Wi-Fi 6E προσφέρει περισσότερο εύρος ζώνης, παρέχοντας μεγαλύτερες ταχύτητες συνδεσιμότητας, χαμηλότερη καθυστέρηση και αυξημένη χωρητικότητα. Το Wi-Fi 6E παρέχει 1,2 GHz περισσότερο φάσμα στη ζώνη των 6 GHz και μπορεί να υποστηρίξει ολόκληρη οικιακή κάλυψη gigabit, συνδεσιμότητα πολλών gigabit για χώρους και έχει το εύρος ζώνης για υψηλότερες ροές δεδομένων, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται για εμπειρίες AR και VR.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.