16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η World Surf League υιοθετεί το Apple Watch ως επίσημο wearable της

    Το World Surf League (WSL) ονόμασε σήμερα το Apple Watch ως επίσημο wearable, με τη συσκευή να χρησιμοποιείται ως επίσημος εξοπλισμός ανταγωνιστών σε αθλητικό περιβάλλον για πρώτη φορά.

    Κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος 2023, οι αθλητές WSL θα χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή WSL Surfer στο Apple Watch Series 8 και το Apple Watch Ultra για να λαμβάνουν ενημερώσεις ενώ κάνουν σερφ στον διαγωνισμό. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να συγχρονίζεται με το WSL Scoring System σε πραγματικό χρόνο, προσφέροντας στους αθλητές σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τις βαθμολογίες, την προτεραιότητα κυμάτων και τον χρόνο που απομένει στη ζέστη.

    Κάθε διαγωνιζόμενος θα λάβει ένα Apple Watch με το ρολόι να έχει ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή WSL. Η εφαρμογή έχει ήδη δοκιμαστεί με σέρφερ του Championship Tour κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων περιοδειών για να βεβαιωθεί ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες των όσων αγωνιστούν. Ο διευθυντής μάρκετινγκ προϊόντων Apple Watch της Apple, Eric Jue, δήλωσε ότι η εταιρεία είναι «ενθουσιασμένη» που η WSL υιοθετεί το Apple Watch.

    “Είμαστε ενθουσιασμένοι που το WSL χρησιμοποιεί το Apple Watch για το Πρωτάθλημα Tour, καθιστώντας απλό και εύκολο για τους σέρφερ να ρίξουν μια ματιά στον καρπό τους για άμεση πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας πληροφορίες”, δήλωσε ο Eric Jue, Διευθυντής μάρκετινγκ προϊόντων Apple Watch της Apple. “Αυτή η καινοτόμος λύση αξιοποιεί πολλά από τα προηγμένα χαρακτηριστικά του Apple Watch — φωτεινή οθόνη υψηλής ανάλυσης, ανθεκτικότητα, αντοχή στο νερό, συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας και μια ισχυρή πλατφόρμα για τους οργανισμούς να δημιουργούν προσαρμοσμένες εφαρμογές — και η νέα εφαρμογή WSL Surfer θα ενδυναμώσει τους σέρφερ ανταγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο με τις πληροφορίες που χρειάζονται όσο βρίσκονται στο νερό».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.