17.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Επιτέλους! H Apple μάλλον “διαχωρίζει” το iTunes λογισμικό της

    To τέλος του iTunes όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα ίσως να έρθει πολύ σύντομα… Ο iOS προγραμματιστής Steve Troughton-Smith αποκάλυψε πρόσφατα πως βρήκε αποδείξεις για τα πλάνα της Apple για την δημιουργία ξεχωριστών εφαρμογών για τα Music, Podcasts και Books.

    To iTunes με το πέρασμα των χρόνων και τις προσθήκες που δέχτηκε στην διεπαφή του έγινε ένα “τέρας” που δεν φέρνει σχεδόν καμία ευχρηστία στους Mac χρήστες.

    Το πρώτο δείγμα για αυτή την απόφαση της Apple ήταν όταν κοινοποίησε το δελτίο τύπου για την επερχόμενη Apple TV+ υπηρεσία μιας και εκεί διαβάσαμε πως οι ενοικιάσεις ταινιών και τηλεοπτικών σειρών θα μεταφερθούν στην ανανεωμένη TV εφαρμογή.

    Ο Smith πιστεύει πως η Apple θα δημιουργήσει ξεχωριστές πλέον εφαρμογές για τις διαφορετικές κατηγορίες περιεχομένου που θα έχει με αυτές να κάνουν την εμφάνιση του με το macOS 10.15 και το Marzipan project.

    O Troughton-Smith έχει ένα πολύ καλό ιστορικό στο να ανακαλύπτει στοιχεία στον κώδικα της Apple για επερχόμενες αλλαγές της εταιρείας.

    Ο διαχωρισμός του iTunes λογισμικού και τελείως αντικειμενικά ήταν κάτι που έπρεπε να είχε γίνει χθες αλλά όπως όλα δείχνουν τελικά η Apple πήρε αυτή την απόφαση και θα την υλοποιήσει σύντομα.

    Περισσότερα για το μέλλον του iTunes σίγουρα θα έχουμε και επίσημα στο WWDC 2019, το ετήσιο συνέδριο των προγραμματιστών της Apple που θα λάβει χώρα από τις 3 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουνίου.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles