14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Επιτέλους τα άλμπουμ των Black Sabbath από το 1970 έγιναν διαθέσιμα στο iTunes

    black-sabbath

    Δεν ξέρουμε πόσοι από εσάς είστε φαν του συγκροτήματος αλλά ο γραφών δηλώνει φανατικός οπαδός τους και περήφανος που τους έχει δει πάνω από 5 φορές live σε διάφορες συναυλίες τους τόσο με τον Ozzy Osbourne όσο και με τον εκλιπόντα DIO.

    Ενώ λοιπόν η solo καριέρα του Ozzy βρίσκεται διάθεση στο iTunes εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για την δουλειά του θρυλικού αυτού πραγματικά συγκροτήματος.

    Πλέον τα πρώτα 8 στούντιο άλμπουμ τους μαζί με 3 compilations είναι διαθέσιμα για αγορά στο iTunes. Σε αυτά συναντάμε διαμάντια όπως τα 1970’s Paranoid και 1971’s Master of Reality.

    Blacksabbath-640x349

    Ο Ozzy σχολίασε λέγοντας “ήταν γα…. καιρός να γίνει” για αυτή την ψηφιακή κυκλοφορία ενώ ο κιθαρίστας Tony Iommi ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “πέρασε πολύς καιρός προσπαθώντας να εξηγήσουμε γιατί η μουσική μας δεν ήταν διαθέσιμη σε αυτή την πλατφόρμα”

    Η μεγάλη αυτή καθυστέρηση λοιπόν οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στις διαφορές που είχαν οι Black Sabbath με την Warner Label.

    Τα άλμπουμ των Black Sabbath 1970s μπορείτε να τα κατεβάσετε από το  iTunes Store προς $9.99 το καθένα.
    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles