20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Επιβεβαιώνεται η ανακοίνωση της Apple για αύριο με τον Gurman να υποστηρίζει πως έρχονται νέα MacBook Pro

    Η Apple σχεδίαζε να κυκλοφορήσει νέες εκδόσεις του MacBook Pro εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά αντιμετώπισε πολλαπλές καθυστερήσεις να το κάνει.

    Οι νέες ενημερώσεις MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών θα επικεντρωθούν στις βελτιώσεις απόδοσης, με αναβαθμίσεις στα τελευταία τσιπ M2 Pro και M2 Max στο εσωτερικό. Το τσιπ M2 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο και είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε MacBook Pro 13 ιντσών, iPad Pro και MacBook Air τελευταίας γενιάς.

    Στην πραγματικότητα, έχουμε ήδη δει πολλές φορές τις υποτιθέμενες ενημερώσεις MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών στα αποτελέσματα δοκιμών του GeekBench. Αυτά τα αποτελέσματα παρείχαν την πρώτη μας ματιά στην απόδοση των τσιπ M2 Pro και M2 Max. Οι νέοι Mac εντοπίστηκαν επίσης σε μια βάση δεδομένων Steam τον περασμένο μήνα.

    Σήμερα όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο ένα ακυκλοφόρητο μοντέλο MacBook Pro εντοπίστηκε σε Καναδική βάση ενώ παράλληλα ο Mark Gurman του Bloomberg επιβεβαίωσε με την σειρά του πως αύριο με δελτίο τύπου η Apple θα κάνει ανακοινώσεις τονίζοντας παράλληλα πως τα νέα MacBook Pro είναι προ των πυλών.

    Δεδομένου ότι οι νέες ενημερώσεις MacBook Pro είναι μικρές ενημερώσεις προδιαγραφών, είναι λογικό να μπορούν να ανακοινωθούν μέσω ενός δελτίου τύπου. Αυτές οι ενημερώσεις του MacBook Pro αναμένονται εδώ και αρκετούς μήνες και είναι πιθανό η Apple να θέλει να τα ανακοινώσει τώρα πριν από κάποιο event την άνοιξη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.