20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ακυκλοφόρητο MacBook Pro με Wi-Fi 6E εντοπίστηκε στην Καναδική Καναδική Βάση Δεδομένων

    Η Apple κατέθεσε αυτό που φαίνεται να είναι ένα ακυκλοφόρητο MacBook Pro με το αναγνωριστικό μοντέλου A2779 σε μια καναδική βάση δεδομένων κανονισμών στις 11 Ιανουαρίου, όπως εντόπισε ο Wade Penner στο Twitter. Επιβεβαιώσαμε ανεξάρτητα ότι η καταχώριση υπάρχει και θα μπορούσε να υποδεικνύει ότι μια νέα έκδοση του MacBook Pro που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

    Νωρίτερα σήμερα, φημολογήθηκε ότι η Apple έχει προγραμματίσει μια ανακοίνωση προϊόντος για αύριο, με ένα δελτίο τύπου που αναμένεται να κοινοποιηθεί στο Apple Newsroom. Η λίστα της βάσης δεδομένων και η ανακοίνωση θα μπορούσαν να σχετίζονται με τα πολυαναμενόμενα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών της Apple με τσιπ M2 Pro και M2 Max.

    Με βάση τα εύρη ασύρματων συχνοτήτων που αναφέρονται στην κατάθεση, φαίνεται ότι το νέο MacBook Pro θα υποστηρίζει Wi-Fi 6E, το οποίο επεκτείνει το Wi-Fi στη ζώνη των 6 GHz για περισσότερο εύρος ζώνης, μεγαλύτερες ταχύτητες και χαμηλότερο λανθάνοντα χρόνο. Το τρέχον MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών υποστηρίζει το τυπικό Wi-Fi 6, το οποίο περιορίζεται σε ζώνες 2,4 GHz και 5 GHz.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.