17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Επένδυση $7 δις από τη Samsung για OLED οθόνες για μελλοντικά iPhone

    H Samsung Display είναι κοντά στο να επιτύχει μια συμφωνία με την Apple για την προμήθεια ευέλικτων OLED οθονών για τα μελλοντικά iPhone, ενώ λέγεται πως θα επενδύσει μέχρι και $7.47 δις για την κατασκευή OLED εξοπλισμού για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της Apple, σύμφωνα πάντα με το Κορεάτικο ET-News.

    iphonedisplay

     

    Tο τμήμα παραγωγής οθονών της Samsung έχει αυξήσει την παραγωγή OLED οθονών σύμφωνα με φήμες, από 30000 στις 45000 panels ανα μήνα, ενώ μέσα στο 2017 θα αυξηθεί κατά 45000 ακόμη περισσότερα κομμάτια.

    Η κατασκευή OLED και ο εξοπλισμός συντήρησης, θα προέρχεται κυρίως από την Νότια Κορέα, από την επιχείρηση AP Systems and HB Technology, βάση των όσων αναφέρονται στις φήμες που ακούσαμε.

    Πολλαπλές αναφορές, ισχυρίζονται πως η Apple θα ξεκινήσει τη χρήση των OLED οθονών για τα iPhone μέσα στο 2018. Παράλληλα, με Samsung Displays, οι παραγγελίες για τα OLED panels θα διαμοιρασθεί σε ξεχωριστούς προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένων των AU Optronics, LG και Japan Display. Και οι 3 συγκεκριμένοι προμηθευτές έχουν προμηθεύσει στο παρελθόν την Apple με LCD οθόνες για τα iPhones.

    Σύμφωνα με φήμες, η Apple έχει ξεκινήσει τη λειτουργία ενός εργοστασίου στην Taiwan, όπου μια ομάδα μηχανικών έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη πιο λεπτών, με μικρότερο βάρος και πιο φωτεινών οθονών για τις μελλοντικές οθόνες που θα χρησιμοποιεί η Apple. To συγκεκριμένο μυστικό εργαστήριο μπορεί συγκεκριμένα να εστιάζει σε πιο ευέλικτες τεχνολογίες για OLED και Micro-LED οθόνες, για χρήση στα μελλοντικά iPhones.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles