14.8 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Διαγραφή εκατομμυρίων χρηστών από το Instagram

    instagram_android_640x360_071033379755_640x360

    Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα κυρήξει πόλεμο στους ανενεργούς χρήστες και στα ψεύτικα προφίλ.

    Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια της βελτίωσης των υπηρεσιών θα διαγράψει τους λογαριασμούς που δεν σέβονται τους κανόνες λειτουργίας της ηλεκτρονικής κοινότητας θέλοντας έτσι να αποφύγει τους ψεύτικους λογαριασμούς που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες που λειτουργούν ύπουλα για εμπορικούς σκοπούς. Μεγάλα πρόσωπα των κοινωνικών μέσω επίσης υποθέτουν πως θα δημιουργηθεί χάος αν γίνει κάτι τέτοιο καθώς προβλέπεται να διαγραφούν 10 εκατομμύρια χρήστες. Η συγκεκριμένη διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες του συγκεκριμένου δικτύου να πανικοβάλλονται καθώς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να διαγραφούν οι λογαριασμοί τους και -ενδεχομένως- όλα τα στοιχεία τους.

    Επίσης, αρκετοί λογαριασμοί διάσημων ανθρώπων και λογαριασμοί που χρησιμοποιούσαν πολλά hashtag για να ‘τραβήξουν’ περισσότερους follower, είδαν τον αριθμό των followers τους να μειώνεται (και σε κάποιες περιπτώσεις δραματικά).

    Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών σε αυτή την απόφαση. Από τη μια πλευρά υπάρχουν αυτοί που έχουν στραφεί κατά του Instagram και από την άλλη πλευρά οι χρήστες που θεωρούν ότι ήταν μια καλή απόφαση που θα κάνει την χρήση του μέσου πιο ευχάριστη και θα ξεκαθαρίσουν πολλοί λογαριασμοί οι οποίοι είναι fake.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles