18 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Διέρρευσαν φωτογραφίες του σασί του iPhone 6S;

    iPhone-6s-rear-housing-Future-Supplier-001

    Μια σειρά από φωτογραφίες που υποτιθέμενα δείχνουν το σασί του επερχόμενου iPhone 6S έκαναν την εμφάνιση τους μέσω του Future Supplier και με αναδημοσίευση του NowhereElse.fr.

    Η έκδοση του εν λόγω μοντέλου σύμφωνα με τις φωτογραφίες είναι το χρυσό και μπορούμε να παρατηρήσουμε πως εξωτερικά η συσκευή δεν διαφοροποιείτε σε σχέση με το τωρινό μοντέλο. Εσωτερικά όμως και σύμφωνα με τις πηγές πίσω από τις φωτογραφίες θα έχουμε ένα πολύ πιο συμπαγές και δυνατό σασί.

    Η μεγαλύτερη διαφορά που παρατηρούμε είναι οι τρύπες για τις βίδες.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις διαφορές του μεταξύ του τωρινού μοντέλου, δεξιά, με αυτού που διέρρευσε, αριστερά.

    iPhone-6s-rear-housing-Future-Supplier-004

    Οι βίδες λοιπόν που θα στηρίζουν το ηχείο είναι ελαφρώς ψηλότερα από ότι στο τωρινό iPhone 6 Plus κάτι το οποίο ίσως να σημαίνει πως θα έχουμε ένα νέο σχεδιασμό στα ηχεία εσωτερικά σε σύγκριση με τα τωρινά μοντέλα.

    Επίσης η αίσθηση που αφήνει το σασί των φωτογραφιών είναι πιο απαλό και συνάμα πιο στιβαρό σύμφωνα με αυτούς που το είδαν από κοντά.  Ίσως λοιπόν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν την Apple να χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό κράμα αλουμινίου για τα επερχόμενα iPhones.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles