23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δεν δέχεται αναβάθμιση στην RAM του ο νέος οικονομικός iMac της Apple

    imac-front-angle-640x426

    Αν σκέφτεστε να αγοράσετε το νέο οικονομικό μοντέλο 21.5 ιντσών iMac που η Apple παρουσίασε χθες στην τιμή των $1,099 θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε την μνήμη RAM του από μόνοι σας. Η OWC έκαναν ένα tear up του συγκεκριμένου μοντέλου και ανακάλυψε πως οι μνήμες είναι κολλημένες πάνω στην μητρική πλακέτα του εν λόγω Mac και έτσι δεν μπορεί να αναβαθμιστεί.

    Το νέο λοιπόν αυτό iMac έρχεται με προ εγκατεστημένη μνήμη 8GB. Αν θέλετε περισσότερη μνήμη τότε η Apple θέλει από εσάς να μεταβείτε σε πιο ακριβό μοντέλο και συγκεκριμένα σε αυτό με τα $1,499 και 16GB RAM.

    1854791

    Αυτό που επιτρέπει η Apple στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι να αναβαθμίσετε τον αποθηκευτικό χώρο και να τον φτάσετε μέχρι το 1ΤΒ.

    Μπορεί λοιπόν το νέο οικονομικό μοντέλο να είναι δελεαστικό αλλά έχει και συγκεκριμένα μειονεκτήματα που για κάποιος θα είναι αρκετά ώστε να δώσουν $200 παραπάνω και να πάνε στο επόμενο μοντέλο με δυνατότητες αναβάθμισης.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles