20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Δεδομένα του Best Buy δείχνουν σημαντικά μειωμένες πωλήσεις των iPhone Xs και iPhone Xs Max αυτή την περίοδο

    Πρόσφατα δεδομένα πωλήσεων του Best Buy δείχνουν μια αναιμική εικόνα για τις πωλήσεις του iPhone Xs και iPhone Xs Max κατά το εορταστικό αυτό τρίμηνο. Τα δεδομένα αυτά έρχονται να συμπληρώσουν αναφορές και από την παραγωγική αλυσίδα της Apple που θέλουν την εταιρεία να έχει μειώσει τις παραγγελίες της μιας και οι πωλήσεις των νέων μοντέλων σημειώνουν πτώση.

    Η αναφορά του Thinknum παρουσιάζει αναλυτικά τα δεδομένα αυτά από το Best Buy και πιο συγκριμένα πως τα iPhone Xs και Xs Max τοποθετούνται ανάμεσα στα άλλα προϊόντα που πουλάει η αλυσίδα αυτή ηλεκτρονικών συσκευών.

    Να τονίσουμε πως το Best Buy είναι ο μεγαλύτερος πωλητής iPhone μετά την ίδια την Apple.

    Συνολικά για το iPhone Xs παρατηρείται μια συνεχιζόμενη πτώση στις πωλήσεις από τον Οκτώβριο με εξαίρεση της μέρες του Black Friday και Cyber Monday.

    H συσκευή βρέθηκε στην θέση 7,610 με τα πιο δημοφιλή προϊόντα που πουλάει η αλυσίδα και έπεσε στην θέση 18,500 στις 9 Δεκεμβρίου.

    Την ίδια πτωτική πορεία όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω γραφήματα ακολούθησε και το iPhone Xs Max.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles