22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δείτε το trailer για τον Pinocchio του Matteo Garrone

    Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο φιλμ φαντασίας Pinocchio, την κινηματογραφική διασκευή της ομώνυμης περίφημης ιστορίας που εμπνεύστηκε ο συγγραφέας Carlo Collod το 1881.

    Φρέσκος μετά την επικράτησή του στα βραβεία της Ιταλικής Ακαδημίας Κινηματογράφου David di Donatello με το «Dogman» (6 Βραβεία, ανάμεσά τους Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Β’ Αντρικού), ο Garrone επιστρέφει με τον Pinocchio αφού ολοκλήρωσε πριν λίγους μήνες τα γυρίσματα στην Τοσκάνη, πόλη στην οποία έζησε για πολλά χρόνια ο συγγραφέας του πασίγνωστου παραμυθιού, Carlo Collod.

    Ο Pinocchio σηματοδοτεί την επιστροφή του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, σεναριογράφου και ηθοποιού Roberto Benigni στον κινηματογράφο μετά από εφτά χρόνια απουσίας. Ο Benigni, που θα υποδυθεί τον πατέρα του Pinocchio, Τζεπέτο. Ο μικρός Federico Ielapi θα δώσει σάρκα και οστά στην άτακτη μαριονέτα, ενώ ο πρωταγωνιστής του «Dogman» Marcello Fonte θα υποδυθεί τον Παπαγάλο που συναντά ο Pinocchio κατά τη διάρκεια των περιπετειών του.

    Το Pinocchio αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ιταλία φέτος τα Χριστούγεννα, στις 25 Δεκεμβρίου του 2019.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles