23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δείτε το review του MKBHD για το νέο M2 MacBook Air

    Η κριτική του MKBHD για το M2 MacBook Air έγινε διαθέσιμη σήμερα, μετά από μια σειρά κριτικών την περασμένη εβδομάδα. Ο συνολικός τόνος είναι εξαιρετικά θετικός, ο Brownlee επαινεί τη σχεδίαση, την απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

    Ωστόσο, προειδοποιεί ότι είναι πραγματικά μια αγορά $1.500 και ότι ενώ το χρώμα Midnight είναι όμορφο, είναι επίσης μαγνήτης δακτυλικών αποτυπωμάτων – και γρατσουνίζεται εύκολα…

    Προς τιμή της [Apple], έχουν αλλάξει και έχουν ενημερώσει κυρίως τα πάντα σχετικά με αυτό το σχέδιο και προς το καλύτερο. Το σχήμα σφήνας συνήθιζε να στενεύει για να φαίνεται πιο λεπτό στις άκρες, αλλά τώρα το όλο πράγμα είναι επίπεδο. Είναι 11 χιλιοστά σε όλο το μήκος, το οποίο είναι στην πραγματικότητα πιο λεπτό συνολικά και μου αρέσει πολύ με αυτόν τον τρόπο. Αυτό είναι ένα από εκείνα τα σχήματα που νιώθεις ότι μπορείς να σηκώσεις και να πάρεις παντού, πραγματικά εξαιρετικά φορητό.

    Όταν ρωτήθηκε στο Twitter και το Instagram τι πρέπει να καλύπτει η κριτική MKBHD M2 MacBook Air, το μεγάλο πράγμα για το οποίο όλοι ρωτούσαν ήταν πώς συγκρίνεται η απόδοση με το M2 MacBook Pro. Εδώ εντυπωσιάστηκε απίστευτα, λέγοντας ότι υπάρχει πολύ μικρή διαφορά μέχρι η συσκευή να φτάσει στο θερμικό της όριο.

    Δείτε αναλυτικά το πολύ καλό review του παρακάτω:

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.