22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δείτε το νέο CarPlay της Apple σε Volvo και Mercedes

    Mercedes-Benz-CarPlay-002

    Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας η Apple σήμερα παρουσίασε το CarPlay στο Motor Show της Γένοβας και με 3 κατασκευάστριες εταιρείες να το παρουσιάζουν αρχικά: Ferrari, Volvo και Mercedes.

    Αρχικά η Volvo μέχρι στιγμής έχει αξιοποιήσει στο έπακρο την νέα αυτή ενσωματωμένη υπηρεσία της Apple. Η διεπαφή που έχουν δημιουργήσει για τον οδηγό του επιτρέπει να έχει πρόσβαση και στις ηλεκτρονικές λειτουργίες του αυτοκινήτου αλλά και του CarPlay ταυτόχρονα.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο που παρουσιάζει αυτό ακριβώς το γεγονός.

    Κάτι αντίστοιχο παρουσίασε και η Mercedes τονίζοντας παράλληλα πως θα αφήσει ανοιχτή την ενσωμάτωση και του Android λογισμικού στα αυτοκίνητα της. Επίσης τόνισαν πως υπάρχον υπηρεσίες τους όπως τα Drive Kit Plus, Digital DriveStyle App, COMAND Online και Mercedes-Benz Apps θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται και στα νεότερα μοντέλα της εταιρείας.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από την ενσωμάτωση του CarPlay στην νέα Mercedes C Class, μοντέλο του 2014.

    Mercedes-Benz-CarPlay-003

     

    Mercedes-Benz-CarPlay-001

    Mercedes-Benz-CarPlay-007

    Μέσα στο χρόνο υλοποιήσεις σαν τις παραπάνω αναμένονται να γίνουν πραγματικότητα και για τις  BMW Group, Ford, General Motors, Honda, Hyundai Motor Company, Jaguar Land Rover, Kia Motors, Mitsubishi Motors, Nissan Motor Company, PSA Peugeot Citroën, Subaru, Suzuki και Toyota Motor Corp μιας και όλες έχουν συμφωνήσει με την Apple για παρουσίαση του CarPlay στα νέα τους μοντέλα το 2014.

     Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles