25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Δείτε το νέο τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ της Apple “Nap” | Βίντεο

    Σε ένα διαφημιστικό σποτ που αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο από το YouTube κανάλι της Apple στην Σιγκαπούρη, η εταιρεία βάση σε δεύτερο ρόλο τόσο εμφατικά μάλιστα και για πρώτη φορά το Touch ID.

    Το χιουμοριστικό 30 δευτερολέπτων διαφημιστικό που μπορείτε να δείτε παρακάτω δείχνει έναν άντρα να ανοίγει τα μάτια του και ελαφρώς να κοιτάει την συσκευή του για να την ξεκλειδώσει.

    Η διαφήμιση κλείνει με την Apple να αναφέρει “Face ID. Ακόμη πιο γρήγορο και με μεγαλύτερη ασφάλεια από το Touch ID”.

    H Apple παρουσίασε το Face ID πίσω το 2017 με την έλευση του iPhone X ενώ χρησιμοποίησε την απίστευτη ισχύ του iPhone XS για να το κάνει ακόμη πιο γρήγορο. Η εταιρεία με το iOS 13 αναφέρει πως αυτός ο βιομετρικός τρόπος ξεκλειδώματος και ασφάλειας της συσκευής θα γίνει ακόμη πιο γρήγορος.

    Επαναλάμβανουμε πως είναι περίεργο η Apple να συγκρίνει τόσο εμφατικά δύο δικές της τεχνολογίες ειδικά μιας και το Touch ID είναι ο βασικός βιομετρικός τρόπος ξεκλειδώματος συσκευών που ακόμη έχει στην αγορά και συμπεριλαμβάνεται σε μοντέλα iPhone, τα νέα iPad Air και iPad Mini καθώς και στα MacBook Air και MacBook Pro.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles