22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δείτε τι είχαν για φέτος οι Ιαπωνικές ‘Lucky Bags’ της Apple [Video]

    213202-500x323

    Έχει γίνει πλέον μια Ιαπωνική παράδοση για την Apple και έτσι και φέτος η εταιρεία έκανε διαθέσιμα τα  Fukubukuro (a.k.a. “Lucky Bags”) – τυχερές τσάντες στα Apple Store της στην χώρα δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς καταναλωτές της εκεί να έχουν πολύ καλές προσφορές.

    Το εν λόγω promotion γίνεται μια φορά τον χρόνο και ως μέρος τον εορτασμών του νέου έτους στην χώρα και αφορά έναν πολύ περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Οι καταναλωτές μπαίνοντας στο κατάστημα μπορούν να αγοράσουν μια τυχερή τσάντα στα ¥36,000 (γύρω στα $300) χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο της.

    Japanese-lucky-bag-640x741

    Αυτή την χρονία είχαμε 4 διαφορετικές τσάντες διαθέσιμες. Οι πιο τυχεροί επέλεξαν αυτές που είχαν μέσα έναν 128GB 11’ MacBook Air, μια Air Jacket θήκη, και ένα Twelve South PlugBug. Η δεύτερες και τρίτες τσάντες είχαν από ένα 16GB iPad Air 2 ή ένα 16GB iPad mini 3, καθώς και ένα Ultimate Ears Boom Bluetooth speaker. Τέλος η τέταρτη τσάντα είχε στο εσωτερικό της ένα 16GB 5ης γενιάς iPod touch και μια iTunes gift card.

    Όλες οι τσάντες επίσης είχαν από ένα Apple TV, ένα σετ από Beats Headphones, ένα Mophie Power station, και μια iTunes Gift Card — και φυσικά την ίδια πολύ καλή τσάντα μεταφοράς!

    213205-500x314

    Δυστυχώς αυτή η μοναδική προσφορά είναι μόνο για τα Apple Stores της Ιαπωνίας και ο μόνο τρόπος να κάνετε μια δική σας είναι αποκλειστικά από το eBay όπως για παράδειγμα εδώ.

    Το εν λόγω promotion με τις τυχερές τσάντες είναι πραγματικά μοναδικό αν αναλογιστεί κανένας τι κερδίζει δίνοντας $300 μόνο και το ακόμη εντυπωσιακότερο είναι πως συμβαίνει σε μια αγορά που πολλοί την θεωρούσαν νεκρή για την Apple.

    Τα χρόνια όμως έχουν αλλάξει.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles