19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το μοντέλο Apple Watch Series 8 φημολογείται ότι θα διαθέτει 5% μεγαλύτερη οθόνη

    Η Apple εργάζεται σε ένα μοντέλο Apple Watch Series 8 με μεγαλύτερη οθόνη, σύμφωνα με τον Ross Young της DSCC και τον Jeff Pu της Haitong International Securities.

    Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ο Young πρότεινε ότι το Apple Watch Series 8 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε τρία μεγέθη οθόνης. Τώρα, απαντώντας σε ένα ερώτημα σχετικά με τη φήμη στο Twitter, ο Young ισχυρίζεται ότι το πρόσθετο μέγεθος οθόνης που θα ενταχθεί στη σειρά Apple Watch θα έχει μέγεθος 1,99 ιντσών διαγώνια.

    Ομοίως, σε ένα σημείωμα προς τους επενδυτές που είδε το MacRumors, ο αναλυτής Jeff Pu ανέφερε ότι ο προμηθευτής της Apple Luxshare θα είναι ο “μοναδικός προμηθευτής” για ένα μοντέλο Apple Watch “υψηλής ποιότητας” 2 ιντσών φέτος. Φαίνεται πιθανό ότι το μέγεθος οθόνης 1,99 ιντσών που παρουσίασε ο Young έχει απλώς στρογγυλοποιηθεί από τον Pu.

    Ένα μέγεθος οθόνης Apple Watch 1,99 ιντσών συγκρίνεται με τις 1,691 ίντσες στο Apple Watch Series 7 των 41 mm και τις 1,901 ίντσες στο Apple Watch Series 7 των 45 mm. Το νέο μέγεθος οθόνης θα προσφέρει επιπλέον χώρο 0,089 ιντσών διαγώνια σε σχέση με το Apple Watch Series 7 των 45 χιλιοστών, που είναι σχεδόν μια αύξηση πέντε τοις εκατό.

    Είναι πιθανό το ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης να σχετίζεται με τον επανασχεδιασμό που φημολογείται για το Apple Watch Series 8 με επίπεδες άκρες. Νωρίτερα φέτος, ο γνωστός leaker ως “ShrimpApplePro”, ο οποίος σωστά είπε ότι το Apple Watch Series 7 θα είχε στρογγυλεμένο σχέδιο όπως το Apple Watch Series 6, ισχυρίστηκε ότι η Apple εργαζόταν σε μια “επίπεδη μπροστινή γυάλινη οθόνη” για το Apple Watch Series 8. Φαίνεται εύλογο ότι ένα σχέδιο Apple Watch με επίπεδες άκρες, σαν αυτό που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον Jon Prosser το 2021, θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη επίπεδη επιφάνεια, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει μια αύξηση μεγέθους οθόνης κατά πέντε τοις εκατό, αν και αυτό παραμένει εικασία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.