15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Jony Ive στο Vanity Fair [Video]

    screen-shot-2014-10-17-at-9-58-01-pm

    Όπως σας είχαμε παρουσιάσει τον περασμένο μήνα ο Jonathan Ive έδωσε μια από τις λίγες ζωντανές συνέντευξης του στο Vanity Fair όπου και σχολίασε μια σειρά από θέματα όπως την σχέση του με τον Steve Jobs, την παραγωγή του πρώτου iPhone, τον σχεδιασμό καθώς και την δημιουργία των νέων iPhone και Apple Watch.

    Στην συνέντευξη μάλιστα καταφέρθηκε και κατά της Xiaomi.

    “Είναι κλοπή. Πρέπει να είμαι ειλικρινής. Το τελευταίο που σκέφτομαι είναι πως μου αρέσει που μας αντιγράφουν τον σχεδιασμό…όλα αυτά τα Σαββατοκύριακα θα μπορούσα και εγώ να μην τα έχω θυσιάσει και να είμαι με την οικογένεια μου. Είναι κλοπή και δείχνει βαρεμάρα. Δεν είμαι καθόλου εντάξει με τέτοια φαινόμενα”

    Ο Hugo Bara της Xiaomi απάντησε σε αυτές τις κατηγορίες σε δική του συνέντευξη λέγοντας χαρακτηριστικά.

    “Αν δείτε το iPhone 6 έχει δημιουργηθεί με μια σχεδιαστική γλώσσα που υπάρχει στην βιομηχανία για καιρό. Το iPhone 6 λοιπόν χρησιμοποιεί αυτή του HTC που την έχει παρουσιάσει πριν 5 χρόνια. Δεν μπορείς να ζητάς δικαιώματα καθολικά στον σχεδιασμό στην βιομηχανία.”

    Δείτε την συνέντευξη του Ive παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles