18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Δανός χρήστης του Apple Watch αναφέρει σοβαρά καψίματα στον καρπό του

    applewatch215

    Το site Ekstra Bladet από την Δανία αναφέρει πως ένας χρήστης του Apple Watch απέκτησε σοβαρά καψίματα. Ο χρήστης περίμενε για καιρό τώρα την Apple να ολοκληρώσει την έρευνα της πάνω σε αυτό το περιστατικό.

    Οι φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω δείχνουν το βάθος του τραυματισμού του καρπού του Jørgen Mouritzen καθώς και σημάδια καψίματος στο λουρί της συσκευής.

    Screen Shot 2015-11-24 at 21.30.40

     

    Ο ίδιος ο χρήστης αλλά και μάρτυρες αναφέρουν και είναι σίγουροι πως η θερμότητα προήλθε από το Apple Watch και όχι από κάποια άλλη εξωτερική πηγή.

    Η αντιπροσωπεία της Apple στην Δανία είπε στον χρήστη πως το συγκεκριμένα θέμα θέλει να το κρατήσει ιδιωτικό αυτή την στιγμή και πως δεν θα κάνει δημόσια κάποιο σχόλιο.

    Μέχρι στιγμής υπήρχαν κάποιες σποραδικές αναφορές για καψίματα από το Apple Watch αλλά αυτά ήταν ελαφράς μορφής και σε τίποτα δεν έφτασαν στο σημείο που φαίνεται στις εικόνες.

    Η Apple στην σελίδα υποστήριξης της συσκευής αναφέρει πως “ένας μικρός αριθμός ανθρώπων θα έχουν κάποια αντίδραση σε συγκεκριμένα υλικά” ενώ παράλληλα συμβουλεύει τους χρήστες να μην φοράνε το Apple Watch πολύ σφιχτά στον καρπό τους.

    Επίσημα η Apple δεν έχει πάρει κάποια θέση για το σημερινό δημοσίευμα ακόμη.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles