24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του iWatch περιγράφει ενσωματωμένη κάμερα και αισθητήρες φωτός

    iWatch-concept-All-Todd-Hamilton-001

    Καθώς οι φήμες για το επερχόμενο iWatch της Apple συνεχίζουν τα οργιάζουν το U.S. Patent & Trademarks Office την τρίτη κατοχύρωσε μια νέα πατέντα της Apple για μια συσκευή σαν το iWatch.

    H Apple στο επίσημο κείμενο έχει τον όρο “συσκευή καρπού – ρολόι” ως μια από τις εφαρμογές του εν λόγω διπλώματος αλλά δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός πως ότι αναγράφεται έχει να κάνει με ότι έχουμε ακούσει ως τώρα για το iWatch της Apple.

    H ευρεσιτεχνία καλύπτει το εσωτερικό μιας τέτοιας συσκευής που συμπεριλαμβάνει ασύρματα κυκλώματα και μεταδότες καθώς και διάφορους αισθητήρες αλλά και κάμερα.

    Screen_Shot_2014-04-29_at_111-640x390

    Στο κείμενο επίσης γίνεται αναφορά για το γεγονός πως η συσκευή θα μπορεί να έχει χαρακτηριστικά αφής στην οθόνη της αλλά και μη.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη πατέντα της Apple που βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με λειτουργίες ενός smartwatch. Νωρίτερα επίσης αυτό τον μήνα η Apple κατοχύρωσε τον όρο “iWatch” σε πολλά κράτη στην υφήλιο. Η Nike επίσης φημολογείται πως θα συνεργαστεί ακόμη μια φορά αποκλειστικά με την Apple πάνω στην δημιουργία του εν λόγω προϊόντος.

    Η ερώτηση λοιπόν που μένει να απαντηθεί είναι αν το επερχόμενο iWatch θα γίνει τελικά η καινοτόμα συσκευή που όλοι περιμένουμε και που πολύ περισσότερο θέλει η Apple να εμφανίσει στην αγορά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles