18.6 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Γυναίκα που έκανε παραγγελία για ένα iPhone 13 Pro Max, έλαβε £ 1 σαπούνι χεριών αντί της συσκευής

    Γυναίκα στο Βόρειο Λονδίνο που παρήγγειλε ένα iPhone 13 Pro Max από τον πάροχο Sky Mobile έμεινε μπερδεμένη και αναστατωμένη όταν διαπίστωσε ότι το τηλέφωνό της είχε κλαπεί και αντικατασταθεί με ένα μπουκάλι σαπούνι χεριών £ 1.

    “Γυναίκα πλήρωσε £ 1.500 για ένα νέο iPhone 13 max pro με συμβόλαιο – και άνοιξε το κουτί για να βρει ένα σαπούνι χεριών £ 1 αντ ‘αυτού. Η Khaoula Lafhaily, 32 ετών, αγόρασε την συσκευή από την Sky Mobile και η εταιρεία την έστειλε μέσω ταχυδρομείου. Δύο μέρες αργότερα ένας άντρας άφησε ένα πακέτο- αλλά όταν το άνοιξε υπήρχε μόνο ένα μπουκάλι μπλε σαπουνιού τυλιγμένο μέσα.”

    Η Lafhaily λέει ότι είδε έναν οδηγό να φτάνει στο σπίτι, να βγάζει μια φωτογραφία της πόρτας και στη συνέχεια να φεύγει, καθώς συχνά παρακολουθούσε έξω από το παράθυρο για οδηγούς που κάνουν λάθος τη διεύθυνση:

    “Είδαμε τον οδηγό να σταματάει στο σπίτι μας, να βγάζει μια φωτογραφία έξω από το σπίτι και μετά να φεύγει. Αλλά ο οδηγός μας είπε ότι ήρθε στην πόρτα, χτύπησε και κανείς δεν ήταν εκεί, ώστε να επιστρέψει ξανά την επόμενη μέρα, αλλά παρακολουθούσαμε στο παράθυρο – ήταν ένα πλήρες ψέμα! Ένας διαφορετικός οδηγός παράδοσης ήρθε την Πέμπτη, ο σύζυγός μου πήγε κάτω για να παραλάβει το δέμα στις 8.50 π.μ., το οποίο ανοίξαμε γύρω στο μεσημέρι επειδή κοιμόμουν – και ήταν ένα μπουκάλι σαπούνι χεριών.”

    Aκολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.