14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το γραφείο του Tim Cook βοήθησε την ‘Je suis Charlie’ εφαρμογή να ανέβει σε 1 ώρα

    Screen Shot 2015-01-13 at 09.49.36

    Μια ομάδα δυο Γάλλων προγραμματιστών ήθελαν να ανεβάσουν την  “Je suis Charlie” εφαρμογή τους — ένας τρόπος για να δηλώσουν την ελευθερία λόγου αλλά και να στηρίξουν όσους επηρεάστηκαν από την επίθεση στην Γαλλική σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo από τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις που συγκλόνισαν τους πάντες. Αυτό που ήθελαν επίσης ήταν η εφαρμογή τους να εγκριθεί το συντομότερο δυνατό.

    Έτσι λοιπόν για να επιτύχουν αυτό έγραψαν στον Tim Cook της Apple και ζήτησαν την βοήθεια του. Το αποτέλεσμα αυτής τους της κίνησης την εξιστορεί σήμερα το Γαλλικό iPhon.fr.

    “Αν και συνήθως παίρνει περισσότερες από 10 μέρες για μια εφαρμογή να εγκριθεί στο App Store οι προγραμματιστές έγραψαν απ ευθείας στον Tim Cook την Παρασκευή το βράδυ έτσι ώστε να τον ενημερώσουν για την ιδέα τους. Μέσα σε 10 λεπτά από την κίνηση τους αυτή έλαβαν μια απάντηση από μια από τις βοηθούς του Tim Cook που ανέφερε πως η εφαρμογή θα ανέβει στο App Store μέσα σε μια ώρα με την μόνη προϋπόθεση πως αυτή θα ταυτιζόταν και με κάποιο ειδησεογραφικό κέντρο.”

    Οι προγραμματιστές συνεργάστηκαν λοιπόν με την Nice-Martin και η εφαρμογή εγκρίθηκε μέσα σε μόλις 1 ώρα.

    Η ίδια εφαρμογή τώρα σας επιτρέπει να κοινοποιήσετε την έκφραση “Je suis Charlie,” ή “I am Charlie” και να δείτε ποιοι άλλοι έχουν κάνει το ίδιο ανά τον κόσμο.

    Για την τρομοκρατική επίθεση επίσης ο ίδιος ο Tim Cook πήρε θέση στο Twitter από τον προσωπικό λογαριασμό του γράφοντας:

    Screen Shot 2015-01-13 at 09.50.13

    H Je suis Charlie είναι διαθέσιμη στο App Store δωρεάν.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles