21.1 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Γρήγορη φόρτιση Apple Watch: Πώς λειτουργεί και τι χρειάζεστε για καλύτερα αποτελέσματα

    Μία από τις πιο χρήσιμες αλλαγές στα πρόσφατα μοντέλα Apple Watch είναι η υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση. Αυτό σας επιτρέπει να γεμίζετε γρήγορα την μπαταρία του Apple Watch με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες από πριν. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας και ναι δεν έχετε όλα όσα χρειάζεστε στο κουτί…

    Οι ακόλουθες παραλλαγές Apple Watch επιτρέπουν γρήγορη φόρτιση:

    • Apple Watch Series 7
    • Apple Watch Series 8
    • Apple Watch Ultra

    Η Apple λέει ότι με γρήγορη φόρτιση, το επίπεδο μπαταρίας του Apple Watch μπορεί να πάει από 0-80% σε περίπου 45 λεπτά. Η Apple διαθέτει ένα έγγραφο υποστήριξης που περιγράφει λεπτομερώς τις ιδιαιτερότητες της γρήγορης φόρτισης με τα Apple Watch Series 7, Apple Watch Series 8 και Apple Watch Ultra.

    Στο Apple Watch περιλαμβάνεται ένα μαγνητικό καλώδιο γρήγορης φόρτισης Apple USB-C. Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, η διαφορά με αυτό το καλώδιο είναι ότι έχει αλουμίνιο αντί για πλαστικό γύρω από τον μαγνητικό φορτιστή.

    Ενώ η Apple περιλαμβάνει ένα από αυτά τα καλώδια στο κουτί με το Apple Watch Series 7, Series 8 και Ultra, μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε ξεχωριστά, ώστε να μπορείτε να εξοπλίσετε όλα τα σημεία φόρτισής σας με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης. Ο αριθμός μοντέλου για το καλώδιο είναι A2515, επομένως βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε το συγκεκριμένο μοντέλο εάν προβείτε σε μια τέτοια αγορά!

    Το δεύτερο μέρος της εξίσωσης είναι το τροφοδοτικό που συνδέετε στον τοίχο. Ως μέρος της συνεχούς εστίασής της στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, η Apple δεν περιλαμβάνει πλέον αυτό τον φορτιστή στο κουτί. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα που έχετε ήδη ή να αγοράσετε ένα νέο.

    Η Apple λέει ότι οποιοσδήποτε μετασχηματιστής USB-C που υποστηρίζει USB Power Delivery 5W ή καλύτερο έχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης του Apple Watch.

    Εμείς με κλειστά μάτια θα σας προτείναμε μια τέτοια λύση:

    Εδώ είναι οι προδιαγραφές από την Apple:

    Μετασχηματιστής τροφοδοσίας USB-C 18W, 20W, 29W, 30W, 61W, 87W ή 96W Apple
    Ένας συγκρίσιμος μετασχηματιστής USB-C τρίτου κατασκευαστή που υποστηρίζει USB Power Delivery (USB-PD) 5 W ή μεγαλύτερη

    Τέλος, εάν χρησιμοποιείτε το MagSafe Duo της Apple δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, ανεξάρτητα από το καλώδιο ή το τροφοδοτικό που χρησιμοποιείτε.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.