16.5 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Φήμες επιβεβαιώνουν ότι αυτά τα iPad θα χάσουν τη συμβατότητα με το iPadOS 17

    Λάβαμε μια δεύτερη πρόβλεψη σχετικά με το ποια iPad θα χάσουν τη συμβατότητά τους όταν η Apple κυκλοφορήσει την επόμενη σημαντική ενημέρωση λογισμικού φέτος. Προερχόμενη από αξιόπιστη πηγή, η τελευταία πληροφορία επιβεβαιώνει μια προηγούμενη φήμη. Ακολουθεί μια ματιά στην αναμενόμενη συμβατότητα συσκευών iPadOS 17 και σε ποια τρία iPad πιθανότατα δεν θα δωθεί η δυνατότητα αναβάθμισης.

    Στις αρχές Απριλίου, είδαμε την πρώτη μας φήμη για το ποιες συσκευές θα χάσουν την υποστήριξη iPhone και iPad με το iOS 17 και το iPadOS 17. Προήλθε από έναν ανώνυμο λογαριασμό Twitter που είχε προβλέψει σωστά λεπτομέρειες σχετικά με τις ενημερώσεις λογισμικού της Apple στο παρελθόν.

    Τώρα το iPhoneSoft μοιράστηκε ότι έχει ακούσει από μια πηγή της Apple για τη συμβατότητα με το iPadOS 17 και ταιριάζει με την πρώτη φήμη.
    Εδώ είναι τα τρία iPad που φημολογείται ότι θα αποκοπούν από το iPadOS 17:

    • iPad 5ης γενιάς
    • iPad Pro 9,7 ιντσών 1ης γενιάς
    • iPad Pro 12,9 ιντσών 1ης γενιάς

    Και εδώ είναι τα iPad που λέγεται ότι υποστηρίζουν το iPadOS 17:

    • iPad Air 3ης γενιάς και μεταγενέστερες
    • iPad 6ης γενιάς και μεταγενέστερη
    • iPad mini 5ης γενιάς και μεταγενέστερη
    • iPad Pro 2017 και μεταγενέστερα

    Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε, παρόλο που τα iPad από το 2017 και μετά θα πρέπει να είναι συμβατά με το iPadOS 17, οι παλαιότερες συσκευές γενικά δεν υποστηρίζουν όλες τις πιο πρόσφατες δυνατότητες που συνοδεύουν το πιο πρόσφατο λογισμικό.

    Εν τω μεταξύ, για το iPhone, υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές. Η πρώτη φήμη που είδαμε έλεγε ότι τρία iPhone θα χάσουν την υποστήριξη με το iOS 17, ενώ μια δεύτερη φήμη είπε ότι όλα τα iPhone που μπορούν να τρέχουν iOS 16 θα μπορούν να τρέχουν iOS 17.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.