22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Γενικευμένα προβλήματα σε App Store και Mac App Store

    App-STore-search-problems-iPhone-screenshot-001

    Παρατηρούμε τις τελευταίες ώρες πολλαπλές αναφορές σε Reddit, Twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα που περιγράφουν προβλήματα με την αναζήτηση εφαρμογών σε App Store και Mac App Store για μια σειρά γνωστών εφαρμογών που έχουν σταματήσει να εμφανίζονται στις αναζητήσεις των χρηστών.

    Το εν λόγω πρόβλημα είναι γενικευμένο και μάλιστα φαίνεται να έχει επηρεαστεί και το iBook Store αλλά και η μουσική στο iTunes Store.

    Η Apple πριν από λίγο αναγνώρισε αυτά τα προβλήματα δηλώνοντας πως “Οι χρήστες αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα με το App Store. To ερευνούμε ήδη και θα σας ενημερώσουμε για την επίλυση του όταν έχουμε περισσότερες πληροφορίες”.

    Στο App Store λοιπόν και στο Mac App Store μερικές κορυφαίες εφαρμογές δεν εμφανίζονται καθόλου στις αναζητήσεις παρόλο που είναι άμεσα διαθέσιμες για λήψη. Εφαρμογές όπως οι Spotify, Star Wars, Waze, Google, Periscope, Tidal, Tumblr και άλλες απλά δεν εμφανίζονται με τίποτα σε μια τέτοια αναζήτηση.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles