19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Βίντεο παρέχει λεπτομερή ματιά στο πρωτότυπο Apple AirPower

    Ένα hands on βίντεο ενός πρωτοτύπου Apple AirPower από το 2017 κοινοποιήθηκε σήμερα στο YouTube, παρέχοντας μια πιο προσεκτική ματιά στη συσκευή ασύρματης φόρτισης της Apple.

    Η παρουσίαση στο πρωτότυπο ‌AirPower‌ προέρχεται από τη συνεργασία των καναλιών YouTube 91Tech και Apple Demo, τα οποία απέκτησαν ένα πρωτότυπο AirPower. Το AirPower ήταν ένα στρώμα φόρτισης σχεδιασμένο από την Apple, ικανό για τη φόρτιση των iPhone που βασίζονται σε Qi, του Apple Watch και των AirPods που ανακοίνωσε η Apple τον Σεπτέμβριο του 2017 μαζί με το iPhone X.

    Το AirPower σχεδιάστηκε έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να τοποθετούν ένα iPhone, ‌AirPods και Apple Watch σε οποιοδήποτε τμήμα του pad για να έχουν τη φόρτιση της συσκευής, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να συμπεριληφθούν πολλαπλά επικαλυπτόμενα πηνία φόρτισης. Θα ωθούσε τις συσκευές να εμφανίσουν ένα μοναδικό κινούμενο σχέδιο iOS στην οθόνη όταν τοποθετούνταν στο στρώμα φόρτισης, όπως φαίνεται στα πρώιμα υλικά μάρκετινγκ της Apple. Ένα iPhone στον φορτιστή AirPower θα έδειχνε επίσης τη φόρτιση όλων των συσκευών που ήταν τοποθετημένες στο pad.

    Δεν έχουν προκύψει πρωτότυπα της AirPower από το 2018 ή το 2019, υποδηλώνοντας ότι το υλικό της βραχύβιας συσκευής αναπτύχθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου το 2017 ή νωρίτερα. Αντίθετα, το λογισμικό αποτέλεσε αντικείμενο μιας περιόδου επανάληψης προτού τεθεί σε ράφι το ‌AirPower‌ λόγω αδυναμίας επίλυσης προβλημάτων υπερθέρμανσης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.