23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η εφαρμογή Apple Watch Workout βοηθά εθνική ομάδα κολύμβησης να σπάσει ρεκόρ

    Μπορεί να πιστεύετε ότι η εφαρμογή Apple Watch Workout είναι περισσότερο για περιστασιακή χρήση από ερασιτέχνες, αλλά η εθνική ομάδα κολύμβησης της Αυστραλίας την έχει πιστώσει ότι τη βοήθησε να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματά της.

    Η Apple μοιράστηκε την ιστορία.

    Η εθνική ομάδα κολύμβησης της Αυστραλίας, The Dolphins, χρησιμοποιεί Apple Watch, iPad και έναν συνδυασμό εφαρμογών για να βελτιώσει τα αποτελέσματα της απόδοσής της, συμβάλλοντας στην προώθηση της ομάδας κατά την πιο επιτυχημένη περίοδο στην ιστορία της.

    Μέσω της αξιοποίησης των αισθητήρων και των λειτουργιών παρακολούθησης δραστηριότητας στο Apple Watch, οι προπονητές της Swimming Australia μπορούν να καταγράψουν με μεγαλύτερη ακρίβεια μια πλήρη εικόνα της συνολικής υγείας και απόδοσης των αθλητών τους. Και όταν συνδυάζεται με iPad και προσαρμοσμένες εφαρμογές, αυτό το ισχυρό οικοσύστημα παρέχει δεδομένα και αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο και ένα φορητό, ισχυρό εργαλείο οπτικής ανάδρασης που μπορούν να χρησιμοποιούν οι προπονητές όταν επικοινωνούν με αθλητές στην πισίνα.

    Η εγγενής εφαρμογή Workout στο Apple Watch παρακολουθεί τους κλάδους της πισίνας και του ανοιχτού νερού και εμφανίζει σημαντικές μετρήσεις κολύμβησης που μπορούν να δουν οι αθλητές κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

    «Τα δεδομένα είναι το βασικό συστατικό όταν πρόκειται για τον σχεδιασμό αποτελεσμάτων απόδοσης για τους αθλητές μας», λέει ο Jess Corones, υπεύθυνος απόδοσης της Swimming Australia. «Έχουμε δει αυξημένη δέσμευση από αθλητές που φορούν Apple Watch, κάτι που μας δίνει περισσότερα σημεία δεδομένων για την ενημέρωση της ανάλυσης και τη λήψη προπονητικών αποφάσεων. Το iPad έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο προπόνησης επειδή μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση σε δεδομένα υγείας αθλητών και σε βίντεο αγώνων άμεσα από οπουδήποτε.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.