16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Αύξηση των τιμών πώλησης εφαρμογών/παιχνιδιών του App Store

    stock-photo-adelaide-australia-september-clicking-the-app-store-icon-on-an-ipad-running-ios-ios-250627222

    Με σημερινό ενημερωτικό email της η Apple προδίκασε αυξήσεις στις τιμές πώλησης εφαρμογών και παιχνιδιών στο App Store καθώς και τον αντίστοιχων In – app αγορών τους σε μια σειρά χωρών που χρησιμοποιούν ως νόμισμα το ευρώ – Ναι μέσα σε αυτές είναι και η Ελλάδα.

    Μέσα στις επόμενες 7 ημέρες λοιπόν όλες οι τιμές του Ελληνικού App Store θα δεχτούν μια ανατίμηση.

    Due to foreign exchange rate changes, prices for apps and in-app purchases (excluding auto-renewable subscriptions) will increase in Denmark, Mexico, and all territories that use the Euro currency in the next 7 days.

    Πριν δημιουργηθεί πανικός να πούμε πως αυτή η ανατίμηση θα είναι μερικών λεπτών του ευρώ – Έτσι για παράδειγμα μια εφαρμογή που κάνει σήμερα €0,99, με την νέα τιμολογιακή πολιτική θα κοστίζει €1,09

    Apple-Increases-App-Store-Pricing-in-Mexico-Denmark-and-Countries-That-Use-the-Euro

     

    Να τονίσουμε πως σε αυτή την νέα τιμολογική πολιτική της Apple δεν θα επηρεαστούν οι συνδρομές που ανανεώνονται αυτόματα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles