20.9 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Αυτό είναι το όραμα του Tim Cook για την Ινδία

    Tim-Cook-in-India

    Μετά την επίσκεψη του Tim Cook στην Κίνα ο μεγάλος άντρας της Apple πήγε στην Ινδία. Εκεί πέρασε αρκετές μέρες επισκεπτόμενος διαφορετικά μέρη και συμμετέχοντας σε συνομιλίες με μεγάλους επιχειρηματίες και παρόχους της περιοχής αλλά ακόμη και με προγραμματιστές.

    Συμπερασματικά μέσα από τα ίδια τα λόγια του το όραμα του για την Ινδία είναι το εξής:

    “Έχουμε σκεφτεί πολλές περιοχές και τομείς για να επενδύσουμε και θα ξεκινήσουμε να το κάνουμε για όλες. Οι πρώτες μας ανακοινώσεις είναι απλά μόνο η αρχή και θα έρθουν και άλλες στο άμεσο μέλλον. Εστιάζουμε στην Ινδία”

    “Θέλουμε την Ινδία ως συνεταίρο μας για πολλά πράγματα και όχι μόνο για ένα τομέα. Ο κατασκευαστικός είναι κάτι που λογικά θα κοιτάξουμε.”

    “Θα είμαστε στην Ινδία για τα επόμενα χίλια χρόνια. Ο ορίζοντας μας είναι πολύ μεγάλος. Εστιάζουμε στο καλύτερο και όχι στο περισσότερο και έτσι δεν με ενοχλεί το γεγονός πως δεν έχουμε ακόμη εδώ το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Προβλέπω μεγάλη συνεργασία της Apple με την Ινδία στο τεχνικό κομμάτι με την συμμετοχή όλων των παρόχων που θα κάνουν το iPhone να δουλεύει άρτια και εδώ. Αυτό έχω εκλάβει μέχρι στιγμής ως συμπέρασμα. Θα πιέσουμε πολύ και κάποιες φορές νομίζουν πως είμαστε τρελοί αλλά τους αρέσει και αυτούς το γεγονός πως μέσα από μια τέτοια πίεση μπορούμε να λύσουμε ακόμη και το πιο δύσκολο πρόβλημα”

    “Βλέπουμε την χώρα και Ιστορικά. Για εμάς αυτό σημαίνει να φέρουμε την κοινότητα των προγραμματιστών στο iOS. Έχουμε ανακοινώσει ένα πρόγραμμα για αυτό τον σκοπό που θα βοηθήσει πάρα πολύ. Βλέπουμε την Ινδία και ως ένα μέρος που υπάρχει μεγάλο μέλλον στο να ανοίξουμε φυσικά μας καταστήματα.”

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles