14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο Apple TV

    new-apple-tv-and-remote

    “H τηλεόραση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μας και έχει μια πολύ σημαντική θέση στο σπίτι μας και στον χώρο όπου μαζευόμαστε” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Apple CEO Tim Cook στην εισαγωγή της παρουσίασης του νέου Apple TV.

    “Πιστεύουμε στο μέλλον των εφαρμογών της τηλεόρασης” ανέφερε ο Cook χαρακτηριστικά. Περισσότερο από το 60% του περιεχομένου επί πληρωμή της τηλεόρασης καταναλώνεται από συσκευές της αλλά και εφαρμογές του App Store.

    new-apple-tv-remote-siri

    Το 4ης γενιάς Apple TV έχει ένα πανίσχυρο hardware που δίνει μια νέα εμπειρία στον χρήστη. Φυσικά έρχεται με το δικό του App Store και το αντίστοιχο developer kit για τους προγραμματιστές.

    Αυτό είναι το μέλλον της τηλεόρασης.

    new-apple-tv-interface

    Ο Eddy Cue έδειξε και το νέο χειριστήριο που έχει μερικά φυσικά κουμπιά και μια επιφάνεια επαφής από γυαλί καθώς και ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο για πλοήγηση μέσω της Siri.

    Στα φυσικά κουμπιά έχουμε τον συσχετισμό τους με το Menu, AirPlay, Play/Pause και αυτά της αυξομείωσης του ήχου.

    Μια νέα αναζήτηση μέσω της Siri θα δίνει γρήγορη πρόσβαση σε περιεχόμενο από iTunes, Netflix, Hulu, HBO και Showtime με περισσότερες υπηρεσίες να προστίθενται αργότερα.

    Η Apple ανασχεδιάσε όλες τις εφαρμογές της για το νέο Apple TV και τόνισε πως οι εφαρμογές της συσκευής θα φέρουν την ίδια επανάσταση που έφεραν οι αντίστοιχες σε iPhone και iPad.

    apple-tv-beat-sports

    Το νέο Apple TV έχει ένα νέο λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται tvOS και φυσικά υποστήριξη του δικού του SDK με υποστήριξη Metal, Game Center, CloudKit, UIKit και πολλών ακόμη.

    Επίσης εφαρμογές τρίτων έρχονται και στο Apple TV συμπεριλαμβανομένων των Airbnb, Gilt καθώς και παιχνίδια όπως το Rock Band αλλά και πολλά ακόμη.

    new-apple-tv-price

    Το νέο Apple TV θα έρθει σε δύο εκδόσεις.

    Η $149 έκδοση θα έχει 32 GB αποθηκευτικού χώρου και η $199 έκδοση θα έχει 64 GB.

    Το νέο Apple TV θα γίνει διαθέσιμο τον Οκτώβριο σε περισσότερες από 80 χώρες με σκοπό μέσα στον χρόνο να φτάσει σε 100 αγορές.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles