17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Αυτές είναι οι αλλαγές στην ηγετική ομάδα της Apple

    Jeff-Williams

    Η Apple σήμερα ανακοίνωσε πως προάγει τον Jeff Williams στην θέση του Chief Operating Officer. Ο Williams μέχρι πρόσφατα διατέλεσε ως Vice President of Operations ενώ ήταν το δεξί χέρι του Tim Cook τη περίοδο που ο Steve Jobs για λόγους υγείας είχε αποχωρήσει με άδεια από την Apple.

    O Phil Schiller, o Senior Vice President of Worldwide Marketing που έχει και στενή επαφή με τους προγραμματιστές της Apple πλέον απλώνει τον ρόλο του και την ηγεσία του μιας και θα είναι ο νούμερο 1 υπεύθυνος για όλα τα App Stores σε όλες τις πλατφόρμες.

    Επίσης ο Johny Srouji έρχεται στην ομάδα της Apple ως Senior Vice president for Hardware Technologies, μια θέση που πριν την κατείχε Bob Mansfield που πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί.

    Ο Srouji είναι εδώ και 8 χρόνια στην Apple και βρισκόταν στην ηγετική ομάδα πίσω από την δημιουργία του A4 επεξεργαστή που αποτέλεσε και τον πρώτο που σχεδίασε ποτέ η Apple.

    Τελευταία προσθήκη ο Tor Myhren που έρχεται από την Grey Group και θα αναλάβει τον ρόλο του Vice President of Marketing Communications, και που θα αναφέρει αποκλειστικά στον Tim Cook.

    “Είμαστε τυχεροί να έχουμε τέτοιο εύρος και βάθος στα ταλέντα στην executive ομάδα της Apple. Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της φετινής χρονίας αναγνωρίζουμε την συμβολή που έκαναν 2 σημαντικοί executives μας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Tim Cook

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles