18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Αποκλειστικό: Η Apple για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα και η απάντηση που λάβαμε επικοινωνώντας με τον Tim Cook

    Η δέσμευση της Apple για προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των επιχειρηματικών πρακτικών της. Από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού έως και την κατασκευή, χρήση και ανακύκλωση, η Apple φροντίζει για την ελαχιστοποίηση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος λόγω των δραστηριοτήτων της.

    Πολλές φορές ο Tim Cook έχει τονίσει την αξία του περιβάλλοντος και πως η Apple έχει στόχο και σκοπό να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο για τις επόμενες γενιές μια κληρονομιά με τεράστια αξία και σημασία για την ίδια την ζωή.

    Αυτό το οποίο περνάει η Ελλάδα τις τελευταίες μέρες με τις καταστροφικές πυρκαγιές και την τεράστια καταστροφή σε πολλαπλά επίπεδα δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

    Επικοινωνήσαμε λοιπόν με την Apple και τον ίδιο τον Tim Cook μεταφέροντας αυτή την αγωνία και την εικόνα της καταστροφής που επικρατεί στις περιοχές στην χώρα μας.

    Δεν γνωρίζαμε αν θα λαμβάναμε κάποια απάντηση… μην ξεχνάμε πως στείλαμε απευθείας email στον CEO του μεγαλύτερου τεχνολογικού κολοσσού στην Αμερική, δεν έχουμε κάποιο σημείο αναφορά απευθείας με την Apple, αλλά σκεφτήκαμε πως “γιατί όχι;”

    Μέσα σε μερικές ώρες λάβαμε την παρακάτω απάντηση από το αντίστοιχο τμήμα της Apple:

    Γεια σου Δημήτρη, Σε ευχαριστούμε για τον χρόνο σου για να επικοινωνήσεις μαζί μας. Έχουμε συγκινηθεί από τις πολλές αναφορές για υποστήριξη που έχουμε λάβει για αυτές τις φωτιές και οι σκέψεις μας είναι με την Ελλάδα. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και εκτιμούμε την υπομονή σου καθώς αξιολογούμε κάθε αίτημα που έχουμε.

    Και η Apple λοιπόν παρακολουθεί την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση στην χώρα μας και μάλιστα μπορεί να αποστείλει κάποιας μορφής βοήθεια στην χώρα μας εφόσον αξιολογηθεί από την ίδια ως προς το πότε, το είδος της βοήθειας και τον φορέα που θα την μεταφέρει αυτή. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για την Apple που συντονίζει και οργανώνει τα πάντα από τα πιο απλά ως τα πιο σύνθετα με τον δικό της αναλυτικό τρόπο.

    Σε κάθε περίπτωση η άμεση απάντηση που λάβαμε μας κάνει αισιόδοξους πως ίσως η χώρα μας θα λάβει μιας μορφής βοήθεια και από την Apple.

    Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.