16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το 2ο μέρος του αποκλειστικού τίτλου της Apple Arcade υπηρεσίας ‘Fantasian’ έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

    Τον Μάρτιο η gaming κοινότητα ενθουσιάστηκε με το Fantasia που ήταν από τον δημιουργό της Final Fantasy σειράς. Ο τίτλος έγινε διαθέσιμος τον Απρίλιο και πλέον ο Hironobu Sakaguchi ανακοίνωσε πως το 2ο μέρος είναι έτοιμο για κυκλοφορία.

    Το 2ο μέρος λοιπόν έρχεται την Παρασκευή 13 Αυγούστου.

    Το 2ο μέρος του τίτλο θα έχει περίπου 40 με 60 ώρες gameplay και 34 νέα τραγούδια που θα ντύσουν τον τίτλο.

    Ο Sakaguchi ανέφερε:

    “Η κυκλοφορία του 2ου μέρους του Fantasian σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του Saga. Τελικά και απρόσμενα είναι σχεδόν το διπλάσιο σε όγκο με το 1ο μέρος και δίνει περισσότερο την δυνατότητα στους παίχτες να προχωρήσουν στο κόσμο με τον δικό τους ρυθμό. Οι μάχες με τα Bosses είναι ακόμη πιο μοναδικές.”

    Με τα γραφικά να ξεχωρίζουν πραγματικά και από πίσω να βρίσκονται βετεράνοι του χώρου που δούλεψαν σε ταινίες όπως αυτές των Godzilla, Attack on Titan και Ultraman σίγουρα ο εν λόγος τίτλος έχει μια μοναδικότητα στην Apple Arcade υπηρεσία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.