16.3 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Αντιγραφή ενός iOS Launcher σε Android ξεπερνά τις 50 εκατομμύρια λήψεις

    Ένα δημοφιλές πρόγραμμα launcher στο Google Play Store που θέλει να αναδημιουργήσει την εμπειρία iOS σε smartphone Android έχει ξεπεράσει τις 50 εκατομμύρια λήψεις καθώς ενημερώνεται με αλλαγές σχεδιασμού και δυνατότητες που έρχονται στο iPhone με την iOS 16.

    Η εφαρμογή δεν είναι νέα στο Google Play Store και αναδημιουργεί την εμπειρία iOS στο Android τα τελευταία τρία χρόνια. Ξεκινώντας με το iOS 13 και για κάθε επόμενη σημαντική έκδοση iOS, η εφαρμογή έχει ενημερωθεί ώστε να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές που έγιναν στο iOS.

    Η αντιγραφή του iOS, που ονομάζεται “Launcher ‌iOS 16‌”, αναδημιουργεί την Αρχική Οθόνη iOS, το dock, τα μενού Force Touch σε εφαρμογές, τη “λειτουργία τζιγκλ”, τη Βιβλιοθήκη εφαρμογών, τα γραφικά στοιχεία σε στιλ iOS και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα εκκίνησης αντικαθιστά επίσης τα εικονίδια εφαρμογών με εικονίδια iOS, όπως Μηνύματα, Σημειώσεις, Κάμερα και ακόμη και το Play Store έχει το εικονίδιο App Store της Apple.

    Η εφαρμογή, σαφώς γνωστή στην κοινότητα του Android, είχε επιπλέον έκθεση στο Twitter νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η μεγαλύτερη αλλαγή στο iOS 16, η επανασχεδιασμένη οθόνη κλειδώματος, έγινε πρωτοσέλιδο μετά το WWDC της Apple τον Ιούνιο. Η ευρεία κάλυψη της νέας οθόνης κλειδώματος μπορεί να έχει προκαλέσει πρόσθετες λήψεις για το πρόγραμμα εκκίνησης από χρήστες που προσπαθούσαν να δοκιμάσουν την πιο πρόσφατη σχεδίαση της Apple. Δυστυχώς, αυτός ο εκκινητής δεν διαθέτει την οθόνη κλειδώματος iOS 16, τουλάχιστον όχι ακόμα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.