14.8 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Αναλυτής: Το Face ID κάτω από την οθόνη είναι απίθανο να ξεκινήσει μέχρι το iPhone 16 το νωρίτερο

    Μια έκθεση του The Elec, όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα, ισχυρίζεται ότι η Apple θα εισαγάγει έναν αισθητήρα Face ID κάτω από την οθόνη στο iPhone 15 Pro το 2023. Ο αναλυτής της DSCC Ross Young, ο οποίος έχει μεγάλο ιστορικό σωστών προβλέψεων της Apple τους τελευταίους μήνες, έρχεται σε αντίθεση με την έκθεση και λέει ότι η τεχνολογία θα μπορούσε να παρουσιαστεί στο iPhone 16 το νωρίτερο.

    Οι φήμες για το Face ID κάτω από την οθόνη εμφανίζονται στο διαδίκτυο εδώ και λίγο καιρό. Για το iPhone 14 Pro, για παράδειγμα, η Apple θα είναι σε θέση να προσθέσει μερικούς αισθητήρες κάτω από την οθόνη και να αλλάξει το notch και να φέρει μια νέα σχεδίαση την λεγόμενη “punch hole + pill” στο εμπρόσθιο πάνω μέρος της οθόνης.

    Στη συνέχεια, για τη σειρά iPhone 15, το Elec ανέφερε ότι η Apple θα χρησιμοποιούσε την τεχνολογία της Samsung για να κρύψει τον αισθητήρα Face ID κάτω από την οθόνη.

    Ο έγκριτος όμως αναλυτής υποστηρίζει ότι η Apple θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό πλάνο για τη σειρά iPhone 15 επεκτείνοντας την “punch hole + pill” σχεδίαση σε όλα τα μοντέλα, ενώ το iPhone 16 του 2024 θα μπορούσε τελικά να είναι εκείνο με την τεχνολογία Face ID κάτω από την οθόνη για πρώτη φορά.

    We reconfirmed again that there is not expected to be under panel IR for iPhones until 2024, iPhone 16. Gotta start the development and start submitting samples now though.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.