23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αναλυτής περιμένει την παρουσίαση 14-ιντσών και 16-ιντσών MacBook Pro στο #WWDC21

    Η νεότερη αναφορά του αναλυτή Dan Ives της Wedbush δίνει μια ακόμη εικόνα για το τι εικάζεται πως θα παρουσιάσει η Apple. Όπως και πολλές άλλες φήμες ο Ives αναμένει πως η Apple θα φέρει τον αντικατάσταση του 16 ιντσών MacBook Pro με ένα μοντέλο με δικό της επεξεργαστή καθώς και και με νέα σχεδίαση αλλά και νέες θύρες.

    Στο ίδιο μήκος κύματος με το Bloomberg ο αναλυτής τονίζει επίσης πως το iOS 15 θα φέρει νέα χαρακτηριστικά στις ειδοποιήσεις και ίσως και νέες αναβαθμίσεις στην iMessage εφαρμογή.

    Όπως έχουμε αναφέρει στο WWDC21 της επόμενης εβδομάδας η Apple θα μας παρουσιάσει τα: iOS 15, watchOS 8, tvOS 15 και macOS 12.

    Αν και όχι συχνά λοιπόν αναμένεται πως φέτος η Apple θα παρουσιάσει και νέο hardware στο keynote της Δευτέρας με τους περισσότερους να συγκλίνουν στα νέα MacBook Pro στις 16 ίντσες και 14 ίντσες με νέο σασί, επεξεργαστή της Apple καθώς και περισσότερες θύρες όπως η HDMI και SD card slot να ενσωματώνονται.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.