22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Αναλυτής Οθονών αναφέρει τι να περιμένουμε σε αυτό τον τομέα από τις γραμμές των iPhone 12 & iPhone 12 Pro

    Ο αναλυτής οθονών Ross Young ξεκίνησε μια σειρά από tweets σήμερα σχετικά με το τι να περιμένουμε από την iPhone 12 και iPhone 12 Pro γραμμή. Αναμένουμε λοιπόν και τα 4 νέα μοντέλα όλα να έχουν OLED οθόνες και αυτό είναι κάτι που έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό. Ο αναλυτής όμως δίνει περισσότερες πληροφορίες και μάλιστα και νέα για μια πιθανή καθυστέρηση.

    Ένα από τα πιο σημαντικά του tweets είναι αυτό που αναφέρει πως η παραγωγή αυτή την στιγμή βρίσκεται 6 εβδομάδες πίσω από τον αρχικό προγραμματισμό τουλάχιστον για το iPhone 12. Αυτό σημαίνει πως ίσως έχουμε ένα λανσάρισμα στην αγορά τον Οκτώβριο.

    Μια τέτοια καθυστέρηση έχει λογική αν αναλογιστεί κανείς την κατάσταση με την πανδημία.

    Ακούσαμε παλαιότερα πως η BOE θα ήταν ο αποκλειστικός προμηθευτής των iPhone 12 OLED οθονών αλλά ο Young αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η BOE δεν δουλεύει σε όλες τις οθόνες με την Samsung Display να έχει αναλάβει μέρος της παραγγελίας. Επιπλέον BOE και LG φαίνεται να δουλεύουν από κοινού για τις οθόνες του iPhone 12 Max.

    Πιο αναλυτικά ο αναλυτής αναφέρει:

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles