13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Αναβάθμιση του Google Photos στο App Store με νέα χαρακτηριστικά

    Google-Plus-for-iOS-full-size-photos-teaser-002-593x332

    To Google Photo, η δωρεάν cloud υπηρεσία της Google για διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο, αναβαθμίστηκε πριν από λίγες ώρες στο App Store, φέροντας μαζί της κάποια νέα χαρακτηριστικά. Η νέα έκδοση φέρει βελτιωμένη υποστήριξη για φωτογραφίες burst, ενώ παράλληλα προσφέρει κι ένα νέο εργαλείο για την περικοπή (crop) φωτογραφιών. Χάρη στις «εσωτερικές» αλλαγές που έγινε στην εφαρμογή, η Google εγγυάται πως η εφαρμογή θα «τρέχει» και θ’ ανοίγει ακόμη πιο γρήγορα. Τελευταίο και αρκετά σημαντικό για τους χρήστες iPhone αποτελεί το γεγονός πως η νέα εφαρμογή έχει βελτιωθεί έτσι ώστε να καταναλώνει λιγότερη μπαταρία και δεδομένα.

    Η υπηρεσία Google Photos έκανε την εμφάνισή της πριν από περισσότερο από ένα χρόνο μέσω της εφαρμογής για iOS και Android, ενώ παράλληλα έχει και τη δική του σελίδα όπου μπορεί να μπει κάποιος και να διαχειριστεί τις φωτογραφίες του. Μέχρι και τον Ιούνιο του 2016, περισσότεροι από 200 εκ. χρήστες έχουν αποθηκεύσει φωτογραφίες και βίντεο που αγγίζουν τα 13.7 petabytes, ενώ έχουν αποθηκευτεί πάνω από 24 δις φωτογραφιών selfie.

    Η εφαρμογή σας δίνει απεριόριστο χώρο στο cloud για βίντεο με ανάλυση μέχρι και 1080p καθώς και για φωτογραφίες με ανάλυση έως και 16MP. Ωστώσο, πρέπει ν’ αναφερθεί πως συμπιέζει τις φωτογραφίες προκειμένου να τις «ανεβάσει» γρηγορότερα στο cloud.

    Για εκείνους τους χρήστες που επιθυμούν να διαχειρίζονται βίντεο με ανάλυση μέχρι και 4Κ, καθώς και φωτογραφίες με ανάλυση πάνω από 16ΜΡ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία επί πληρωμή για να μπορούν ν’ αποθηκεύουν τέτοια αρχεία στο Google Photos. Σε περίπτωση που απλά χρησιμοποιήσουν τη free έκδοση, τότε οι φωτογραφίες και τα βίντεο πριν ανέβουν θα μειώνονται σε ποιότητα.

    Η τελευταία αναβάθμιση θα ικανοποιήσει κι αρκετούς λάτρεις της φωτογραφίας. Μεταβείτε λοιπόν στο App Store του κινητού σας και κάνετε αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του Google Photos.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles