24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ακυρώθηκε το Macworld/iWorld 2015

    iworld

    Άσχημα τα σημερινά νέα για την κοινότητα της Apple μιας και χθες δόθηκε στην δημοσιότητα η είδηση πως το 2015 Macworld/iWorld Expo ακυρώθηκε επ ‘αόριστον. To IDG εξέδωσε την ανακοίνωση ευχαριστώντας την κοινότητα για αυτά τα 30 φανταστικά χρόνια του Macworld.

    Καμιά εξήγηση δεν έχει δοθεί ακόμη για αυτή την απόφαση αλλά εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάνεις γιατί αυτή πάρθηκε. Η συμμετοχή στον εν λόγω ετήσιο συνέδριο από το 2009 και έπειτα μειωνόταν ειδικά όταν η Apple αποφάσισε να μην το χρησιμοποιεί για τα media event της.

    Πριν το 2009 η Apple χρησιμοποιούσε αυτό το trade show για να παρουσιάσει νέα προϊόντα και μάλιστα ο Steve Jobs είχε χρησιμοποιήσει αυτό το event για να σηματοδοτήσει την επιστροφή του στην Apple το 1997 ενώ σε αυτό το event παρουσιάστηκε το πρώτο iPhone το 2007 στο ευρύ κοινό.

    Η ανακοίνωση του IDG έχει ως εξής:

    “To Macworld/iWorld δεν θα πραγματοποιηθεί το 2015 και το show ακυρώνεται επ ‘αόριστον. Στο show είδαμε τα τελευταία 30 χρόνια πράγματα που άλλαξαν την βιομηχανία της τεχνολογίας, ενώ το ίδιο αποτέλεσε ένα ενεργό forum για Apple προγραμματιστές. Νέες εταιρείες και προϊόντα ξεκινήσαν από αυτό και είχαν μια επιτυχημένη πορεία και συνολικά ήταν μια από τις πιο επαγγελματικές και δυναμικές κοινότητες της Apple στην τεχνολογική αγορά. Το MacIT event μας θα συνεχιστεί τον επόμενο χρόνο με πληροφορίες να ανακοινώνονται τις επόμενες εβδομάδες.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles