20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ένα μοναδικό event με πλούσια δώρα που δεν πρέπει να χάσει κανείς στις 9/9/2014 (iPhone 6 και iWatch) | Ανακοίνωση

    thread-picture

    Όπως σίγουρα γνωρίζετε μέχρι σήμερα η Apple και επίσημα ανακοίνωσε το media event της στις 9/9/2014 και στις 20.00 ώρα Ελλάδος. Όλα συνηγορούν πως θα δούμε το νέο/νέα iPhones της Apple καθώς και την πρώτη wearable συσκευή της εταιρείας στην ιστορία της.

    Η Apple για πρώτη φορά κλείνει ένα μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο για αυτό τον σκοπό ενώ παράπλευρα του ένα μυστήριο χτίσμα τριών ορόφων ετοιμάζεται για το event.

    Όπως μπορείτε να καταλάβετε έχουμε να κάνουμε με ένα από τα σημαντικότερα event της Apple για φέτος, για πολλούς μια παρουσίαση που θα καθορίσει το άμεσο μέλλον της εταιρείας κατά πολύ, με την ανυπομονησία πολλών να έχει χτυπήσει ήδη κόκκινο.

    Το AppleWorldHellas για ακόμη μια φορά δηλώνει παρών και σε αυτό το event της Apple και θα το μεταδώσει ζωντανά με λεπτό προς λεπτό σχολιασμό όλα όσα θα συμβούν την Τρίτη 9/9/2014 στις 19.30 ώρα Ελλάδος. 

    Φυσικά σε μια τέτοια γιορτή πέρα από τις ανακοινώσεις της Apple θέλουμε ο πρωταγωνιστής να είστε και όλοι εσείς που θα μας παρακολουθήσετε εκείνη την ημέρα. Το δικό μας ευχαριστώ θα είναι μια σειρά από μεγάλα και μοναδικά δώρα που θα μοιράσουμε σε όλους εσάς.

    Δώρα που η συνολική τους αξία για ακόμη μια φορά θα ξεπεράσουν τα 600 ευρώ. 

    Αν αναρωτιέστε τι μπορεί να είναι αυτά…..Σε αυτή την ανακοίνωση μπορούμε να πούμε πως σας έχουμε  μια σειρά από promo codes, μοναδικές συσκευές, δωροεπιταγές μεγάλης αξίας και….. μια iPhone συσκευή. Ναι θα δώσουμε την μέρα του event μια τρίτη iPhone συσκευή για φέτος σε έναν τυχερό/τυχερή από εσάς. 

    Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής σε όλα τα μοναδικά μας δώρα είναι:

    1) Να έχετε κάνει Like στην σελίδα μας στο FB >>ΕΔΩ<<

    2) Να είστε μέλη του φόρουμ μας συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής μας >>ΕΔΩ<< 

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να δοθεί στους χορηγούς που θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

    Μέγας Χορηγός 

    Screen Shot 2014-09-01 at 2.08.52 PM

    Για ακόμη ένα event η iSystem θα αποτελέσει μέγα χορηγό μας. Η εταιρεία και για εμάς ο καλύτερος Apple Premium Reseller στην Ελλάδα έχει δώσει τα τελευταία χρόνια μέσω του AppleWorldHellas δώρα σε όλους εσάς που η συνολική τους αξία ξεπερνάει κατά πολύ τα 2000 ευρώ!!

    Γιατί να προτιμήσετε την iSystem για την επόμενη αγορά σας:

    Γνωρίζουμε τα Προϊόντα της Apple καλύτερα απ’ τον καθένα

    Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε

    Πιστοποιημένη και εκπαιδευμένη ομάδα είναι εδώ για να μοιραστούν τις γνώσεις τους, να σου εξηγήσουν με απλά λόγια κάθε απορία, να δώσουν τεχνική λύση σε κάθε πρόβλημα για κάθε ζήτημα, από τη χρήση ενός iPod, μέχρι την υποστήριξη αναγκών μιας εταιρείας.

    Δοκίμασε τα προϊόντα μας από κοντά

    Η ομάδα μας θα σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις ο ίδιος όλα τα προϊόντα της Apple. Μη διστάσεις λοιπόν να ζήσεις από κοντά την εμπειρία ενός υπολογιστή Apple, iPod, iPad ή iPhone.

    Υποστήριξη και μετά την πώληση

    Συνεχίζουμε και σε υποστηρίζουμε και μετά την πώληση. Σε βοηθάμε να ανακαλύψεις και να αξιοποιήσεις τις θαυμαστές ιδιότητες του νέου σου Apple και αναλαμβάνουμε το service με την ιδιότητα του εξουσιοδοτημένου (Premium Service Provider) του Mac υπολογιστή σου, του iPod, του iPad ή οποιοδήποτε άλλου αξεσουάρ της Apple.

    Όλα τα προϊόντα της Apple και ακόμα περισσότερα

    Σε έναν από τους μεγαλύτερους χώρους, αποκλειστικά με προϊόντα Apple και αξεσουάρ ειδικά για τα προϊόντα αυτά, μπορείς να δεις από κοντά όλα τα τελευταία πρωτότυπα αξεσουάρ σε θήκες, καλώδια, gadgets, ηχεία, βάσεις, ακουστικά ή προγράμματα που θα αναζητήσεις!

    Χορηγοί

    10656325_10204550813038084_502408452_n

    Η εταιρία Mr.Service ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες επιδιορθώσεων και αναβαθμίσεων κινητών τηλεφώνων SmartPhone, Laptop και σταθερών υπολογιστικών συστημάτων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της Ελληνικής αγοράς.

    Είμαστε τεχνικοί που εργαζόμαστε ομαδικά και ενδιαφερόμαστε για τους πελάτες μας και την ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε.

    Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε την ταχύτατη εξυπηρέτηση καθώς και το χαμηλότερο δυνατό κόστος ελέγχου, ανταλλακτικών και επιδιόρθωσης.

    Οι εκατοντάδες πελάτες που απέκτησε η εν λόγω εταιρεία όλα  αυτά τα χρόνια αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για να τους εμπιστευτείτε!!

    large_9220hw80mmihealthlogopms1665june2013-01副本

    H iHealth πρόκειται για μια κολοσσιαία γαλλική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της άθλησης και γενικότερα της σωματικής υγείας και ανταγωνίζεται άλλες που εντάσσονται στον ίδιο τομέα όπως η Jawbone, η Misfit, η Nike , η Fitbit κ.α.

    Στην σύγχρονη εποχή, ο άνθρωπος έχει αφιερώσει όλο του τον χρόνο στην καθημερινή του ρουτίνα και στις υποχρεώσεις του αμελώντας το πιο σημαντικό τμήμα της, το οποίο είναι η υγεία. Γιατί ως γνωστόν, έαν το άτομο δεν σφύζει από ζωή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα. Την υγεία δεν αποτελούν όμως η καλή διατροφή αλλά και η άσκηση. 

    Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας συνοδηγό η iHealth λανσάρει μοναδικά προϊόντα στην αγορά συμβατά με iOS συσκευές και όχι μόνο για αυτό ακριβώς τον σκοπό!!

    Radium-Banner-Ad

    Το Radium θεωρείται από πολλούς η καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης Internet radio για Mac αλλά και για το iPhone. 

    Μπορείτε να βρείτε σταθμούς σε πραγματικό χρόνο με βάση το όνομα, το είδος ή την περιοχή, και να συντονιστείτε στα αγαπημένα σας ραδιόφωνα με ένα μόνο κλικ. Το Radium διαθέτει πάνω από 8000 υψηλής ποιότητας σταθμούς, Smart Equalizer και Wish List. Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να διαχειριστείτε εύκολα τους αγαπημένους σας σταθμούς, και να μοιραστείτε ένα κομμάτι που σας αρέσει στο Twitter απευθείας από το εξώφυλλο του άλμπουμ.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles