20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ένας ultrasonic αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έρχεται σε τουλάχιστον ένα iPhone το 2020;

    Φήμες θέλουν την Apple να είχε μια προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσώπους από την εταιρεία ανάπτυξης τεχνολογίων GIS. Ο λόγος αυτής της συνάντησης ήταν η δημιουργία μιας συμφωνίας για την ενσωμάτωση ενός υltrasonic αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη σε ένα από τα επερχόμενα iPhones του 2020.

    Οι αναφορές θέλουν την Apple να ενσωματώνει την τεχνολογία αυτής της Qualcomm σε τουλάχιστον ένα iPhone μοντέλο με την GIS να συνεργάζεται έτσι ώστε να υπάρχει η απαραίτητη προμήθεια σε εξαρτήματα που είναι απαραίτητα για αυτό τον σκοπό.

    Με βάση το παραπάνω οι προβλέψεις του γνωστού αναλυτή για θέματα της Apple Ming-Chi Kuo ότι η Apple το 2020 ή το 2021 θα φέρει ένα iPhone που θα έχει τόσο Face ID όσο και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, επανέρχονται στο προσκήνιο.

    Υπάρχουν δύο τεχνολογίες για αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων αυτή την στιγμή στην αγορά. Η οπτικοί και οι υπερηχητικοί. Η Qualcomm προμηθεύει τους δεύτερους ήδη στην Samsung που τους χρησιμοποιεί στα Galaxy S10 και Galaxy Note 10.

    H Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον νεότερο 3D Sonic Max αισθητήρα που παρουσίασε πολύ πρόσφατα η Qualcomm.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles