24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Όλα εκείνα που δεν ανακοίνωσε η Apple στο “Spring Loaded” event

    Το μιας ώρας Apple “Spring Loaded” event είχε μια σειρά από ανακοινώσεις νέων συσκευών της Apple. Αν και είχαμε νέα iPad Pro, ένα ανασχεδιασμένο iMac, νέο Apple TV και AirTags πάρα αυτά έχουμε και μια σειρά από φημολογούμενα προϊόντα στα οποία δουλεύει η Apple όπως φαίνεται αλλά δεν ανακοινώθηκαν.

    AirPods 3

    Τα φημολογούμενα AirPods 3 δεν ανακοινώθηκαν σε αυτό το event. Ο αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε αναφέρει πως τα νέα AirPods αυτά θα έχουν έναν σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν των AirPods Pro. Πρόσφατα ο ίδιος ανέφερε πως δεν τα περιμένει να ανακοινωθούν πριν το τρίτο τρίμηνο του 2021.

    Όπως γνωρίζουμε η Apple θα ανακοίνωση νέες iPhone συσκευές τον Σεπτέμβριο και έτσι έχει μια λογική η εταιρεία να παρουσιάσει τα νέα AirPods εκείνη την περίοδο. Με αυτό τον τρόπο επίσης η εταιρεία θα έχει την ευκαιρία να τα έχει διαθέσιμα στην αγορά και για την εορταστική περίοδο.

    Ανασχεδιασμένο MacBook Pro

    Αν και η Apple ανακοίνωσε ένα νέου σχεδιασμού 24 ιντσών iMac αναμένουμε και το λανσάρισμα ενός ανασχεδιασμένου 14 ιντσών MacBook Pro καθώς και ενός ανασχεδιασμένου 16 ιντσών MacBook Pro φέτος. Πέρα από την ενσωμάτωση σε αυτά ενός επεξεργαστή σχεδιασμού Apple η εταιρεία μπορεί να φέρει και την mini-LED τεχνολογία στην οθόνη τους.

    Επίσης αναμένουμε περισσότερες θύρες με τις φήμες και διαρροές να δείχνουν την επιστροφή μιας HDMI θύρας, μιας SD card θύρας καθώς και μια MagSafe συνδεσμολογία για το καλώδιο φόρτισης.

    Νέο 27-/32-ιντσών iMac

    Με την παρουσίαση του 24 ιντσών iMac το επόμενο βήμα λογικά είναι η παρουσίαση του ανασχεδιασμένου 27 ιντσών iMac. Αυτό το μοντέλο λογικά θα εστιάσει στους απαιτητικούς χρήστες και θα έχει την επόμενη έκδοση του M1 επεξεργαστή καθώς και περισσότερες δυνατότητες αναβάθμισης.

    Επίσης η οθόνη μπορεί να πάει στις 32 ίντσες με βάση αυτό τον νέο σχεδιασμό. Αναμένουμε αυτό μεγαλύτερο iMac να κάνει την εμφάνιση του μέχρι το τέλος της χρονιάς ή το αργότερο στις αρχές του 2022.

    Νέο iPad και iPad mini

    iPad mini 5

    Η Apple μπορεί να παρουσίασε το νέο iPad Pro αλλά οι φήμες πριν το event ανέφεραν πως η εταιρεία θα εστίαζε στα iPad. Τελικά η Apple δεν παρουσίασε ούτε ένα νέο iPad mini ούτε ένα νέο βασικό μοντέλο iPad. Αν και δεν έχουμε πάρα πολλές φήμες για αυτά το iPad mini με έναν νέο σχεδιασμό με μια 8.4 ιντσών οθόνη και έναν A14 επεξεργαστή ίσως έρθει κάποια στιγμή φέτος.

    Apple Pencil (3ης γενιάς)

    How to get the most out of your iPad Air, Apple Pencil, and iPadOS 14

    Ένα νέο Apple Pencil επίσης φημολογούνταν στο “Spring Loaded” event. Από την στιγμή που το νέο 12.9 ιντσών iPad Pro έφερε μια mini-LED οθόνη στην iPad σειρά για πρώτη φορά η εταιρεία θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτή την τεχνολογία και να ανακοινώσει ένα νέο Apple Pencil αλλά αυτό τελικά δεν έγινε.

    Πρόσφατα είχαμε την διαρροή κάποιων εικόνων για ένα τρίτης γενιάς Apple Pencil. Τώρα που το iPad Pro έχει παρουσιαστεί το Apple Pencil που διέρρευσε μπορεί να έρθει τελικά αργότερα φέτος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.