Φήμες θέλουν την Apple να ενσωματώνει AirPods στην συσκευασία των 2020 iPhones

0
857

Τα AirPods της Apple, όχι τα AirPods Pro, δεν είναι σίγουρα φτηνά αλλά δεν είναι και τα πιο ακριβά ασύρματα ακουστικά στην αγορά αυτή την στιγμή. Θα υπάρξει λοιπόν ποτέ η πιθανότητα η Apple να τα ενσωματώσει δωρεάν στην συσκευασία των επερχόμενων iPhones;

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του DigitTimes η Apple σχεδιάζει μια τέτοια κίνηση φέροντας το βασικό μοντέλο των AirPods ως αξεσουάρ μέσα στην συσκευασία των 2020 iPhones. Η ίδια πηγή αναφέρει πως μια τέτοια κίνηση ετοιμάζουν και άλλοι κατασκευαστές όπως η Samsung και η Xiaomi για το επόμενο έτος. Η πηγή βέβαια που τα αναφέρει αυτά είναι ανώνυμη και μέχρι και σήμερα δεν έχουμε κάποια άλλη ένδειξη προς κάτι τέτοιο….

Τα ενσύρματα EarBuds ακουστικά είναι τα ακουστικά που συμπεριλαμβάνει η Apple στην συσκευασία κάθε νέου iPhone και δεν φαίνεται βέβαια να αλλάζει σύντομα αυτή την τακτική της. Επίσης τα AirPods μπορεί να μην είναι η πιο ακριβή επιλογή ασύρματων ακουστικών αυτή την στιγμή στην αγορά αλλά η βασική τιμή τους στα $149 σημαίνει πως η Apple δεν έχει σκοπό να ξεκινήσει να τα δίνει δωρεάν με κάθε νέο iPhone.

Επίσης μπορεί τα AirPods Pro να έχουν γίνει το must have αξεσουάρ των iPhone χρηστών παγκοσμίως αλλά πάρα αυτά και τα AirPods πουλάνε χωρίς υπερβολές σαν τρελά σε όλες τις παγκόσμιες αγορές.

Τίποτα βέβαια δεν είναι αδύνατο. Ίσως η Apple αποφασίσει να ταράξει τα νερά πάρα πολύ δυνατά το 2020 και αν κάνει μια τέτοια ενέργεια σίγουρα θα τα καταφέρει.