Το Samsung Galaxy S5 θα έχει το δικό του Touch ID (ε το περιμέναμε)

0
161

air-view-galaxy-s5

Δεν θέλει και πολλή οξυδέρκεια για να προβλέψει κανείς ότι η Samsung θα προσθέσει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο επερχόμενο Galaxy S5. To έκανε πέρυσι η Apple, το δοκίμασε η HTC στο HTC Max, ήταν, επομένως, θέμα χρόνου να το εφαρμόσει και η Samsung.

Οι πρώτες φήμες έκαναν λόγο για τη χρησιμοποίηση ολόκληρης της οθόνης του S5 ως αισθητήρα για την αναγνώριση των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το ιδιαίτερα έγκυρο site Sammobile όμως, έρχεται να ανατρέψει τη φημολογία ξεκαθαρίζοντας ότι ο αισθητήρας θα βρίσκεται στο home button της συσκευής. Όπως, δηλαδή, και στο iPhone 5S. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχουμε και δικαστικές διαμάχες ανάμεσα στους δύο κολοσσούς.

Άλλες χρήσιμες πληροφορίες που αποκαλύπτουν οι insiders του Sammobile κάνουν λόγο για χρήση του αισθητήρα όχι μόνο για το ξεκλείδωμα της συσκευής, αλλά και για την ενεργοποίηση εφαρμογών, την πρόσβαση στα μενού κ.λπ. Κάθε τηλέφωνο θα δέχεται τα δακτυλικά αποτυπώματα έως και 8 ατόμων. Φυσικά, όσοι θέλουν να κλειδώνουν τη συσκευή τους με PIN θα μπορούν να απενεργοποιούν το fingerprint scanner.

Αν και το Sammobile σπανίως ψεύδεται, η επίσημη επιβεβαίωση όλων των παραπάνω θα έρθει τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου όταν η Samsung παρουσιάσει το Galaxy S5 στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης.

Σχολιασμός στο φόρουμ

Πηγή:Newsbeast via