Το Netflix παρουσιάζει το πρώτο trailer του Locke & Key

0
482

Η σειρά εικονογραφημένων μυθιστορήματων «Locke & Key» φώναζε από το 2008 που πρωτοδημοσιεύτηκε πως αποτελεί πρώτης τάξεως υλικό για μεταφορά σε σινεμά ή τηλεόραση που τότε ζούσε τα πρώτα ένδοξα χρόνια της επανάστασής της.

Η αλήθεια είναι πως δοκιμάστηκαν όλα. Η Fox ζήτησε το 2011 έναν πιλότο με τον σπουδαίο Μαρκ Ρόμανεκ να τον σκηνοθετεί αλλά τελικά η σειρά να μην παίρνει πράσινο φως για να προβληθεί στο κοινό.

Ένα χρόνο μετά η Universal ζήτησε σενάριο για να πει την ιστορία σε μια ολοκληρωμένη ταινία αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη και δεν προχώρησε σε γυρίσματα. Το 2016 επανήλθε το σχέδιο για σειρά, από το Hulu αυτή τη φορά με σενάριο πρώτα του Σκοτ Ντέρικσον («Doctor Strange») και μετά του Άντι Μουσκιέτι («It») όμως και παλι τίποτα δε λειτούργησε.

Εκεί μπήκε το Netflix και τα ξεκίνησε όλα από την αρχή, παραγγέλνοντας σειρά 10 επεισοδίων από τους Κάρλτον Κιουζ («Lost») και Μέρεντιθ Αβερίλ («The Haunting of Hill House») κάτι που επιτέλους συνέβη.

Η σειρά, όπως και τα κόμικ, ακολουθεί 3 αδέρφια που, μετά τον φόνο του πατέρα τους, μετακομίζουν στο πατρικό τους και ανακαλύπτουν ότι το σπίτι έχει μαγικά κλειδιά που τους προσδίδουν διάφορες δυνάμεις και ικανότητες.

Η επίσημη πρεμιέρα έχει οριστεί η 7η Φεβρουαρίου.