17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Το iPhone 7 δεν ήταν αρκετό για να επωφεληθεί της καταστροφής της Samsung

    iphone_7_plus_29789933241

    Αναλυτής αναφέρει πως από τις συσκευές που ενεργοποιήθηκαν φαίνεται πως η Apple δεν μπόρεσε να επωφεληθεί κατά πολύ από την δραματική κατάσταση που επήλθε η Samsung μετά την ανάκληση των συσκευών Note 7 από την παγκόσμια αγορά.

    Παρά την ζημιά που έγινε στην φήμη την Samsung και την ευκαιρία που είχε η Apple να τραβήξει προς το στρατόπεδο της περισσότερους καταναλωτές, οι περισσότεροι Note 7 αγοραστές προτίμησαν να πάνε σε μια άλλη Samsung συσκευή.

    Όλα αυτά σύμφωνα με τον Stephen Baker βασικό αναλυτή της NPD.

    “Η Samsung κατάφερε να αμυνθεί σε ότι αφορά τον Android ανταγωνισμό και την Apple ειδικά μιας και η Apple δεν είχε την ουάου συσκευή φέτος!”

    “Η Apple έχει ένα δυνατό οικοσύστημα, με το hardware, το λογισμικό της, της εφαρμογές της και τα καταστήματα της. Οι iPhone χρήστες περιμένουν να αναβαθμίσουν σε μια νέα iPhone συσκευή κάθε χρόνο. Φέτος η Samsung έχασε πολύ έδαφος αλλά η Apple δεν είχε την συσκευή με τα ουαου χαρακτηριστικά για να τραβήξει τους καταναλωτές της Samsung και να τους πείσει να αλλάξουν στρατόπεδο”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles