14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPhone 6 θα κατακλύσει τον κόσμο

    iPhone-6-concept-ConceptsPhone-004

    Η Apple σκοπεύει να ρίξει στην αγορά 90 εκατομμύρια συσκευές

    Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της αξιόπιστης κινεζικής εφημερίδας Commercial Times, η Apple σκοπεύει να ρίξει στην αγορά 90 εκατομμύρια iPhone 6.

    Αυτό προκύπτει από την πληροφορία ότι η αμερικανική εταιρεία έχει παραγγείλει εξαρτήματα για ισάριθμες νέες συσκευές από τη Foxconn.

    Στο ίδιο δημοσίευμα, ένας αναλυτής της Citigroup Global Markets αναφέρει ότι η Apple στοχεύει σε αύξηση 23% των πωλήσεων των συσκευών της μέσα στο 2014. Θυμίζουμε ότι η αντίστοιχη αύξηση για το 2013 ήταν 13%. Και όλα αυτά σε μια παγκόσμια αγορά που καταναλώνει premium smartphones με πτωτικό ρυθμό της τάξεως του 28%!

    Πού οφείλεται, όμως, αυτή η αισιοδοξία της Apple; Το τελευταίο τρίμηνο του 2013, όταν δηλαδή κυκλοφόρησαν τα iPhone 5S και 5C, η αμερικανική εταιρεία πούλησε συνολικά 51 εκατομμύρια iPhones όλων των ειδών.

    Για να φτάσει φέτος στις πωλήσεις που στοχεύει, πρέπει, πρώτον, να παρουσιάσει το iPhone 6 πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο και δεύτερον, να δώσει μεγάλο κίνητρο (επιδότηση) στους παρόχους παγκοσμίως.

    Πηγή: Security-News

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles