14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το iPhone 6 είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο ως σήμερα αναφέρει η Localytics

    Σύμφωνα με την Localytics, εταιρεία αναλύσεων που βασίζεται σε ανάλυση metadata υπηρεσιών Internet, το iPhone 6 έχει μερίδιο 30,1% και το ακολουθεί το  5s με μερίδιο 23,7% ! Στη συνέχεια έχουμε το 5 με μερίδιο 12,8%, το 6 Plus με 9,1% και τέλος το 4s με μερίδιο 8,8% ενώ τελευταίο είναι το 5c με μερίδιο 8,5%.

    Localytics_iPhone_Device_Share_Sept_2015

    Η εταιρεία αναφέρει, ότι ακριβώς πριν έναν χρόνο το iPhone 5s είχε μερίδιο πιο χαμηλό από το iPhone 5 ( 25% έναντι 27% αντίστοιχα). Αν και οι συσκευές δεν μπορούν να συγκριθούν καν, ακόμη και το iPhone 6 Plus είχε γρηγορότερη αποδοχή από τον κόσμο απ’ ότι το 5c το οποίο είχε μερίδιο μόλις 8% μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2014.

    Μετά το σημερινό event αναμένουμε τόσο το 5s όσο και το 5c να σταματήσουν την παραγωγή για χάρη των περσινών μοντέλων. Τώρα όσον αφορά τα νέα μοντέλα της σειράς S που θα δούμε είναι αμφίβολο αν θα πετύχουν  αυτά τα νούμερα των περσινών μοντέλων μιας και ανέκαθεν η σειρά S είχε ελάχιστες βελτιώσεις σε σχέση με την “απλή”, αναβαθμισμένη κάμερα, καλύτερη απόδοση και Force Touch……

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles