Το iPhone 6 είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο ως σήμερα αναφέρει η Localytics

0
416

Σύμφωνα με την Localytics, εταιρεία αναλύσεων που βασίζεται σε ανάλυση metadata υπηρεσιών Internet, το iPhone 6 έχει μερίδιο 30,1% και το ακολουθεί το  5s με μερίδιο 23,7% ! Στη συνέχεια έχουμε το 5 με μερίδιο 12,8%, το 6 Plus με 9,1% και τέλος το 4s με μερίδιο 8,8% ενώ τελευταίο είναι το 5c με μερίδιο 8,5%.

Localytics_iPhone_Device_Share_Sept_2015

Η εταιρεία αναφέρει, ότι ακριβώς πριν έναν χρόνο το iPhone 5s είχε μερίδιο πιο χαμηλό από το iPhone 5 ( 25% έναντι 27% αντίστοιχα). Αν και οι συσκευές δεν μπορούν να συγκριθούν καν, ακόμη και το iPhone 6 Plus είχε γρηγορότερη αποδοχή από τον κόσμο απ’ ότι το 5c το οποίο είχε μερίδιο μόλις 8% μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2014.

Μετά το σημερινό event αναμένουμε τόσο το 5s όσο και το 5c να σταματήσουν την παραγωγή για χάρη των περσινών μοντέλων. Τώρα όσον αφορά τα νέα μοντέλα της σειράς S που θα δούμε είναι αμφίβολο αν θα πετύχουν  αυτά τα νούμερα των περσινών μοντέλων μιας και ανέκαθεν η σειρά S είχε ελάχιστες βελτιώσεις σε σχέση με την “απλή”, αναβαθμισμένη κάμερα, καλύτερη απόδοση και Force Touch……

σχολιασμός στο φόρουμ