Το “Everything Thing Is A Remix” ξεδιπλώνει την υπόθεση iPhone

0
303

everythingisaremix-640x429

O  Kirby Ferguson του Everything Thing Is A Remix μόλις έκανε διαθέσιμη μια νέα case study της δημοφιλής σειράς video που εδώ και καιρό παρουσιάζει έχοντας ως θέμα το iPhone και αν η εν λόγω συσκευή είναι μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα ή όχι.

Όπως θα δείτε παρακάτω η υπόθεση και έρευνα του Kirby ξεκινάει με τον Steve Jobs και την δήλωση του πως η Apple δημιούργησε την τεχνολογία Multi-Touch, την στιγμή που άλλες εταιρείες είχαν ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο χώρο για πάρα πολλά χρόνια. Εν συνεχεία συνεχίζει με την δική του ανάλυση περί πρωτοτυπίας του iPhone ή μη.

Το βίντεο αναγνωρίζει πως η συσκευή της Apple έκανε μια ολόκληρη βιομηχανία να την αντιγράψει ενώ παράλληλα προσφέρει μια σειρά πληροφοριών για τα αντικείμενα του πραγματικού κόσμου που η Apple χρησιμοποίησε και εμπνεύστηκε για την δημιουργία της διεπαφής του iOS στο iPhone.

Τέλος το βίντεο αναφέρεται και στο iOS 7 και στα στοιχεία του λογισμικού αυτά που πολλοί υποστηρίζουν πως η Apple τα δανείστηκε από άλλα λογισμικά όπως τα Windows Phone και Android.

Σχολιασμός στο φόρουμ